Kvällens låt

Dreamgirls - Hard to say goodbye
| | En kommentar |

Bokrecension; Genom Dina Ögon

Nu kommer en bokrecension på en superbra bok som är skriven av min favoritförfattarinna Stephenie Meyer!

Titel:
Genom Dina Ögon (The Host på engelska)
Författare: Stephenie Meyer
Genre: Science Fiction/Fantasy/Kärlek
Sidor: 606

Handling:

Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.

Vad tycker jag?
Ja vad tycker jag nu då? Jag fick låna den av Emma för över en och en halv månad sen tror jag. Sen började jag läsa några sidor men tyckte den var så otroligt långtråkig så jag började skjuta upp läsningen varje gång jag skulle läsa en bok, och valde en annan istället. Men sen började Emma tjata på mig och till slut (för en vecka sen) började jag läsa ordentligt. Visst de första 100 sidorna är riktigt långtråkiga. Men sen kan jag säga att det händer saker, då läste jag ungefär 75 sidor per dag. Men i lördags så stod jag inte ut längre utan var på sidan 310 tror jag och så läste jag nästan hela dagen. Så när jag slutade att läsa på lördagen så var jag uppe i 580. Så ja den är otroligt bra och spännande, och även denna gång så blir man beroende av boken. 
Stephenie beskriver miljön, karaktärerna och allt annat väldigt bra så man får en bild i huvudet hur allting ser ut. Jag var först lite skeptisk till denna bok, men WOW säger jag bara.
Ta och läs den och när du väl har kommit över sida 100 så är du fast!

9/10 
Det bästa är att boken ska även bli till film också!
Och om man går in på imdb och söker på 'The Host' så får man fram
vem det är som kanske ska spela Ian! (Jag säger inte vem, men han passar perfekt tycker jag)
Film | | En kommentar |

No med Sanna & Tessan

Hejhej!
Iiiihh skoldagen är över och det var även sista idrottslektionen! Jag som inte gillar idrott är väldigt glad att det är över kan jag säga. Vi hade frisbee idag, gick väl okej till slut för mitt lag. Annars har vi bara haft de vanliga ämnena, på No:n så skulle vi ut och leta efter geometriska figurer i naturen. Jag och Sanna gav upp efter ett tag och det blev att ta lite kort istället. Tror vi samlade ihop 4 saker hahaha. Och här är några av bilderna som vi tog;
Så såg våran No lektion ut ungefär. Haha nejdå inte hela, bara 10 min ;)
Min vardag | | Kommentera |
Upp