Hälsningar från skolan

Okej, jag och Ellen sitter i ett grupprum och har inte något speciellt att göra. Så vi tänkte hälsa in på bloggen. Lite roligt var det allt att försöka hitta var webcamen var någonstans. Så jaa, helt enkelt; Therese & Ellen hälsar ♥


Första bilden. Vi var inte beredda, och satt fortfarande och funderade över hur vi skulle hitta webcamen.Japp. Nu ska jag snart in till stan för att träffa mamma. Vi ska gå på bio, jag är jättesnäll och bjuder henne. Filmen heter -Crazy, Stupid, Love. Och jag kommer antagligen inte orka blogga när jag kommer hem. Förresten... Min förkylning är inte över. Har svårt att prata normalt, Ellen säger att jag låter som en "kedjerökare", vilket inte är kul, pinsamt att prata.
Min vardag | | Kommentera |

Aj

Herre gud. Mitt huvud sprängs snart. Jag har haft ont i huvudet i några timmar nu, och eftersom jag är en sådan som inte gillar att ta tabletter får jag helt enkelt skylla mig själv. Det känns som om någon står och hamrar ner en spik eller något i huvudet. Liksom dunkar, inte kul. Nu har även hostan kommit, jaa kanonkul är det hela.

Annars så var väl skoldagen okej. Vi började morgonen med psykologi för första gången. Gick igenom lite vad kursen skulle innehålla och så fick vi presentera oss. Psykologi verkar helt okej måste jag säga. Sedan hade vi ett rätt långt hål eftersom svenskan var inställd. Vi gjorde inget speciellt på håltimmen, utan satt mest vid youtube. 
Idrotten gick vi också igenom vad kursen ska innehålla lite, inte så mycket. Men lite. Senare hade vi samhällskunskap, som var riktigt tråkigt. 

Väl hemma har jag nu bakat och även hunnit duscha. Eftersom jag har så ont i huvudet så tänke jag bara lägga mig ner på sängen och se på Pretty Little Liars. Funderar starkt på att ta en tablett ändå, nu är det farligt nära att huvudet ska sprängas eller något liknande. Så vi får se om jag tar huvudvärkstablett eller inte...
Min vardag | | Kommentera |

Förkylningen håller i sig

Och det regnar. Igen. Men jag sitter inne med min förkylning och sjunger med i Adele's låt; Set fire to the rain så gott jag kan. Förkylningen är som sagt kvar. Natten till idag var inte kul. Somnade sent, hade svårt att andas på grund av att jag var tjock i halsen. Så försökte svälja så mycket jag kunde, vilket till sist ledde till kväljningar. Jaa jätterolig kväll/natt. 

Skoldagen var väl sisådär. Måndagar kommer att bli en språkdag nu framöver. Vi börjar 09.20 med spanska i en timme. Och sedan har vi 3 timmar & 25 minuters håltimme. Då det idag blev film och lunch hemma hos Ellen. Sedan sista lektionen, i engelska då, börjar 13.45 och slutar 15.30. Rätt lång lektion, men vi klarade av den :)

Nu, eftersom det är måndag så vet ni vad det gäller. True Blood såklart! Och så har jag blivit så beroende av Pretty Little Liars att jag kommer se flera avsnitt nu i rad eftersom jag inte kan vänta på att det ska börja senare i höst på tv igen. Så ja. Tv-serie tittande blir det idag. Bara ta det lugnt, inga läxor. Eller till nästa måndag, men att läsa engelska, det kan jag göra ikväll eller så.
Min vardag | | Kommentera |
Upp