Vampire Diaries; Parody

Kan man tänka sig! The Hillywood Show har gjort en parodi på Vampire Diaries! Hur kul är inte det!? Första gången jag såg en parodi som de har gjort som inte är Twilight. Det är samma sak som gäller här, de är alldeles otroligt duktiga!

Videos | | Kommentera |

Things can be better if you just believe ...

Sådär ja, nu är jag hemma efter första dagen tillbaks i skolan efter lovet. Vi har nu påbörjat en temavecka i skolan, med alla klasser. Den här gången är det Tema Genus som gäller. Jag vet knappt vad det är, men vi har delats in i Basgrupper, och i dem så har vi delats in i mindre projektgrupper. Sen fick vi välja vad för slags projekt vi ville göra, min grupp kom fram till att vi skulle analysera en tv-serie. Som tur är så valde vi Skins då både jag och Lydia har sett det, så tills imorgon ska vi ha sett första avsnittet och ska därefter börja analysera och diskutera. 
Eftersom det är temavecka så har vi schemabrytande lektioner, alltså inga vanliga. Så nya tider är det som gäller i veckan, men vi får nästan jobba var vi vill, så jag åkte hem istället för att stanna kvar till 16.10.

Så nu har jag tagit och smakat på min kaka jag bakade igår. Det hann jag inte riktigt med att göra igår, jag vet inte hur man inte kan hinna med det. Men jag måste säga att den blev supergod! Kommer nog att slinka ner en eller två bitar till innan jag går och lägger mig ikväll. 

Ska nog ta och se Skins avsnittet ändå, jag kommer inte ihåg vad det handlade om. Sen ska jag läsa och fortsätta med engelskan som gick åt helvete igår..

Tumblr_lhantbpeyu1qfl04ao1_500_large
Min vardag | | Kommentera |

I saw you, but you didn't see me ...

Åh. Jag är trött och kall. Lovet är slut vilket jag tycker är tråkigt och jobbigt. Tillbaks till skolan är ingenting jag vill direkt, men ja, det är bara 2 månader kvar till påsklov. Sitter just nu och lyssnar igenom alla de låtar som varit med i melodifestivalen som jag tycker är bra. Måste då säga att det är Eric Saade's: Popular som spelas mest. 
Idag är det bara att ta tag i engelskan och försöka bli klar med den, sen vill jag se på film och bara ta det lugnt. Jag har faktiskt hunnit med att baka idag. Det fick bli en Chokladkola-kaka som jag är lite smått beroende av. Sen hann jag även se lite skidor med familjen. Egentligen inget jag tycker är speciellt spännande, men det blev lite spännande mot slutet ändå.

Igår eftermiddag kom Louise. Jag gick ut och mötte henne vid bussen, sen spelade vi lite spel tillsammans. Lika roligt varje gång eftersom Louise är lite smått tävlingsinriktad och bara måste klara den nivån som vi är på. Dock gjorde vi inte det. Men sen lagade vi mat tillsammans. Snacka om att det blev gott! Fläskfilé och pomme :) Melodifestivalen med glass, chips, ostbågar, godis & pepsi. Massvis med kort tog vi, och massvis med skratt. Jag tog ett kort på Louise och Alice, det var då det hände. Det såg så roligt ut att jag skrattade och skrattade, tills tårarna bara rann ner. Himlans kul var det, dock tänker jag inte lägga ut dem som vi skämde ut oss själva rejält på. Louise kommer mörda mig och nej, jag vill inte skämma ut mig så mycket heller haha.

Min vardag | | En kommentar |
Upp