Fika i gräset med kusinen


Dagen på jobbet idag var helt okej måste jag säga. Blev både skratt och glass vilket var trevligt. Men när jag väl hade slutat var det bara att sätta fart igen för 15.45 skulle jag möta kusinen vid Halvars. Det var så roligt att träffa Louise igen! Det är alldeles för lång tid sedan vi sågs, och så är det jämt. Men nu ska vi ändra på det. Vi satte oss i gräset i en park och fikade, mysigt var det och skönt i kvällssolen :)

Nu -hemma, så blir det tv med mamma och jordgubbar med glass. Sista dagen på jobbet den här veckan är imorgon, sen är det helg! Jag ska träffa Ellen och eftersom det ska bli ett jäkla oväder, så blir det filmmaraton. Så jag har lite att se fram emot i alla fall :)
Min vardag | | 4 kommentarer |

Årets första dopp

Wow! Jag är inte lite trött och mätt! Dagen på jobbet var väl ungefär som alla andra, varken bra eller dålig. När jag slutade kan man säga att jag sprang till omklädningsrummet, sprang ut till cykeln och cyklade snabbt hem. Väl hemma packade jag, åt lite och klädde om innan jag skulle bli hämtad av Ellen.

Tillsammans med hennes familj åkte vi ut till Lillsjön och badade. Och det var härligt måste jag säga! Årets första dopp för mig och det var både roligt och skönt. När jag sen kom hem så blev det rostad macka, och efter det jordgubbar med glass. Hur gott? Sjukt gott!

Nu ska jag bara slöa framför tv:n en stund för att sedan lägga mig och läsa. 2 arbetsdagar kvar av den här veckan och sen har halva min jobbtid gått. Längtar sååå mycket tills jag får riktigt sommarlov!
Min vardag | | Kommentera |

Modern Footloose?

Njaa... jag har varit jättepepp på att de skulle göra om 80-talets dans/musikal film Footloose till en modern version. Men nu när jag sett trailern har jag ångrat mig. Ingen kan någonsin ta över Kevin Bacons roll som Ren i filmen. Men, japp Kenny Wormald har försökt gjort det. Visst jag måste medge att han ser väldigt bra ut, kanske en passande ny Ren. Men för mig är det Kevin som alltid kommer vara Ren.

Det var ju Footloose som jag tipsade om för några veckor sedan. Och som jag skrev då att jag älskar filmen, det gäller fortfarande såklart. Men som jag har längtat till första trailern av den moderna versionen. Och så blev jag besviken. Det liknar mer en trailer av Step Up 4 än en trailer av Footloose. Men jag ska såklart se den när den kommer ut, utan tvekan! I oktober har filmen premiär.

Film | | 4 kommentarer |
Upp