Årsresumé oktober - december 2012

oktober
 
Jag, Amanda och Angeliqa satte igång med vårt projektarbete, vilket är att göra en kokbok. Så vi började laga mat några söndagar i rad.
 
15 oktober var det dags för friluftsdag ute vid ågelsjön. Efter den dagen hade jag fått 2 stora blåsor på hälarna, en tånagel hade gått sönder och jag hade dessutom lyckats klämma mitt finger i paraplyet. Ow...
 
På höstlovet hade jag och Ellen Harry Potter maraton.
 
november
 
November = biomånad. Det blev många biobesök denna månad, och jag ångrar ingen av dem.
 
december
 
1 december åkte jag tillsammans med Ellen och några andra för en dag i Stockholm. Massor av julklappar blev handlade och, dagen i sig blev mysig till tusen.
 
Nobeldagen i skolan gjorde klassen till en mysdag med film och mycket godsaker att smaska på under dagen.
 
Jag, Ellen och min kusin Robin gick och såg Hobbit i 3D - High Frame Rate. Jag var nervös innan, då jag hade hört att folk hade blivit illamående av effekterna, men vet ni att det gick bättre för mig att se HFR, än vanlig 3D. Filmen var otrolig, så gå och se den!
 

Kommentar: 13 november, jag och Madelene gick på Twinight tillsammans. Nerver och känslor fanns det mycket av den kvällen/natten. Men en riktigt lyckad dag/kväll/natt :)
| | Kommentera |

Bio och julklappsbyte

2 toppendagar har jag haft tillsammans med Ellen. Vi valde att ha våran "lilljul" igår. Vi träffades på dagen, såg på film, fikade, åt tacos och så gick vi upp mot bion vid 20.45, för att möta upp Robin. Vi såg The Hobbit, och let me just say: en av de bästa filmerna jag sett på bio! Jag hade inga höga förväntningar, men attans vad bra den var! :)
 
När jag och Ellen kom hem till henne inatt, så tittade vi på Sunes Jul och öppnade våra julklappar. Jag fick en riktigt fin ring, som jag är väldigt glad över. Vi somnade sent, och vaknade vid 10.30 idag. Och idag har vi inte gjort så mycket, vi gjorde lite skolarbete och såg på en film. Men som sagt; två toppendagar! 
Min vardag | | Kommentera |

Årsresumé juli-september 2012

juli
 
I början av juli följde jag med familjen ut till landet för en dag av kubbspelande, läsande och hoppande på studsmattan. Det blev en avslappnad och somrig dag.
 
Jag och Alice följde med LouiseJohan och Robin till Skara Sommarland en dag. Vi badade, åkte karuseller och skrattade hela dagen. En riktigt lyckad kusindag :)
 
Madelene kom på besök, och på 3 dagar hann vi med mycket. Såsom picknick, baka, gå promenader och gå och se två olika filmer på bio samma kväll. Det är något jag inte lär glömma i första hand! ;)
 
5 dagar spenderade jag och familjen på västkusten tillsammans med ett par kompisar till familjen. Hunnebostrand är ett av mina favoritställen i världen.
 
augusti
 
I mitten av augusti pågick augustifesten här i Norrköping. På torsdagen var det Rix Fm festival som gällde, så jag och Emma cyklade ner.
 
september
 
Vi fick i uppgift i skolan att välja en bok från 1800-talet, som vi skulle läsa. Jag valde denna bok, och jag fastnade snabbt tycke för den, vilket överraskade mig, eftersom jag inte brukar gilla äldre böcker. Men denna var bra :)
 
Det var medlemskväll på bion, och de visade filmen En oväntad vänskap som var riktigt, riktigt bra.
 
Jag och Ellen spenderade en hel helg tillsammans, vilket betydde massor av filmtittande, glassätande och även fladdermussafari, vilket var lite roligt :)
 

Kommentar: Skara var så otroligt roligt, det var en riktig sommarlovsdag, och den stora biokvällen i juli, är som sagt något jag inte kommer glömma, först gick vi till Cnema och såg On the Road kl 18.15 och sedan 21.30 började Snow White på filmstaden. Det kan man verkligen kalla en äkta biokväll!
Min vardag | | Kommentera |
Upp