Nya utmaningar

Det börjar närma sig med stormsteg, jag känner av nerverna och det känns både spännande, roligt och jobbigt. Det kommer bli något som jag aldrig gjort förut, bo ensam, i en helt ny stad med nya människor. Hjälp! Samtidigt kommer det vara en väldigt bra erfarenhet, om det är så att jag inte trivs på Gotland, men arkeologin. Då har jag testat på, och jag har faktiskt en plan B, utifall att, och det känns faktiskt väldigt skönt :).

Igår var mamma ledig, så vi satte igång med packningen på riktigt, och vi fick en hel del gjort. Nu är det bara smågrejer som inte är packade, och det är väl tur det, eftersom det är imorgon som jag faktiskt flyttar. På kvällen träffade jag Amanda, för en avskedsträff. Vi cyklade ner till stan, åt på Thairestaurang, mumsigt som tusan! Jag fick en jättefin inflyttningspresent, som jag blev galet glad över. Sen cyklade vi hem, fikade och såg på sommarfinalen av Pretty Little Liars. Nu kommer vi inte att ses på några veckor, kanske månader, men vi har lite planerat så att vi träffas då och då ibland :).
 
 
Nuuu... ska jag fixa mig i ordning, för sen ska jag till tandläkaren, något som inte är särskilt kul. Men som måste bli gjort. När jag kommer hem ska jag troligen fortsätta packningen som är kvar, sen får vi helt enkelt se vad som händer och sker.
Min vardag | | Kommentera |

En ny resa påbörjas


Igår kväll så gick jag och Louise på bio och såg The Mortal Instruments. Mina förväntningar var inte särskilt höga, och det var tur för filmen var tyvärr en besvikelse. Filmen är baserad på boken med samma namn, boken är rätt så bra, så då ville jag självklart se filmen. Skådespelarna var inte de bästa, definitivt inte han som spelar Magnus Bane. I slutet berättade de en stor sak, som man inte får reda på förrän i tredje boken. Så alltså spoilade de väldigt mycket. Men jag antar att den var sevärd ändå, den hade sina stunder även om det inte var den bästa filmen jag sett.

Utöver biobesök, så har denna vecka bestått av väldigt mycket fixande eftersom på fredag flyttar jag till Gotland! Packningen ska jag påbörja i veckan, jag ska försöka hinna träffa kompisar och släktingar när jag får tid, men det är mer än vad man tror som ska med till Gotland. Det ska bli väldigt intressant, spännande och läskigt att börja studera på Universitetet, men jag har ju Louise som ska studera samma som mig. Jag vet inte ens om detta passar mig, men det ska jag ta reda på nu! :)
 
Min vardag, Videos | | En kommentar |

Tårfyllt farväl

Augustifesten har varit i full gång hela helgen. I torsdags gick jag med Ellen på Rix Fm festival, vi kom en timme sent, så vi missade ett par stycken, inte för att det gjorde så mycket, då de vi ville se var sist. Sedan kl 22.00 var det fyverkerier till Queen-låtar, vilket var väldigt mäktigt. I fredags så hade vi Pizzakväll med mammas släkt hemma hos oss, då vi firade min kusin som snart fyller år, och eftersom både han och jag ska flytta, så tog firade vi honom nu så vi båda kunde vara med. 

Igår eftermiddag gick jag på marknaden med Ellen och Jennie. Det enda jag köpte i år var en kalender för 2014, då jag inte har en. Sedan var det dags att säga hejdå till Ellen, då hon ska till USA i 13 månader, och planet lyfter imorgon (måndag). Det var ett jobbigt och tårfyllt farväl, men vi ses om lite mer än ett år igen.
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp