Hur mycket bio blir det egentligen...?

 
Som jag redan skrivit om förut, så avgudar jag de här två herrarna. De gör helt underbara cover-låtar, med bara piano och cello. Lyssna och njuuuut! :)
 
Jaha, skolan stryper mig sakta till döds känns det som... Så fort vi är klara med ett arbete får vi ett nytt, jag vet inte hur mycket jag har just nu. Så blä helt enkelt. Idag hade jag i alla fall geografiprov, och det gick bra, så det känns ju okej.

Nu ikväll så ska jag och mamma på bio, skönt att få tänka bort skolan i några timmar. Vi ska faktiskt se musikal/komedin Pitch Perfect, som jag har längtat så mycket efter. Jag kände inte att jag ville betala och gå och se den, men så visade det sig att bioklubben förhandsvisar den ikväll, helt perfekt! Så jag var och hämtade ut biljetter förra tisdagen till den. Jag har bara hört positiva kommentarer om filmen, och det gör ju ingenting :)
Min vardag | | En kommentar |

Vinteräventyr

Denna helg har jag och Ellen varit väldigt aktiva, så duktiga har vi varit! :). Vi började med att igår eftermiddag åka längskidor, en bra bit, vi stannade till för att ta en paus med varm choklad, vilket var mysigt. Sedan på kvällen såg vi både skräckfilm, komedi och allt möjligt. 
 
Idag så klädde vi oss varmt och begav oss till en stor pulkabacke med sopsäckar och varm choklad. Vi blev som barn igen, vi åkte och ramlade och det blev en hel del skratt. Roligt hade vi det i alla fall! :). När vi kom hem så åkte Ellen hem, och jag sitter nu och skriver emellanåt på ett skolarbete, som jag bara vill kräkas på. Men det går nog bra så småningom :)
Min vardag | | Kommentera |

Onsdag 23 januari

Min fantastiska tårta som Sofia gjorde till min födelsedag i söndags. Jag blev så nöjd, jag bad om filmtema, och det fick jag minsann! Sedan valde jag att ha choklad och polkagris som smaker, vilket blev väldigt gott, den var omtyckt, så det var bra! :) 
I söndags så fick jag en hel del "flytta hemifrån saker", vilket är jättebra. Så jag blev nöjd, det blev en bra födelsehelg, kan man kalla det ;). 
 
Idag så hade vi tyskaprov, vilket gick riktigt bra, så jag är så glad så ska ni veta! Ikväll kommer Amanda över en sväng, det är dags för en Pretty Little Liars kväll igen, vilket vi inte tackar nej till! ;)
Min vardag | | Kommentera |
Upp