Game of Thrones

Detta storslagna nya HBO-drama som har baserats på den bästsäljande bokserien, "Sagan om is och eld" av George R.R. Martin, utspelas i en fantasivärld där de mäktiga familjerna i De sju konungarikena utkämpar en hänsynslös kamp om järntronen. I denna saga med dubbelspel och förräderi, adel och ära, erövring och triumf gäller det att segra - eller stupa.
 
I början av sommaren blev jag tipsad om Game of Thrones av både kusiner och vänner. Självklart, som den filmälskare jag är, började jag titta. Jag tyckte inte jättemycket om serien i början, just för att den är väldigt brutal, de sparar inte på varken hemska dödsfall eller blod. Men när man väl kommit in i serien tillräckligt långt för att börja heja på en speciell familj, så är serien väldigt bra. Det är många gånger jag tittar bort just för att den är så brutal, men ack så bra! Finns just nu tre säsonger ute, och jag såg klart tredje i onsdags. Nu början väntan på fjärde säsongen som troligen kommer våren 2014.
 
En sak som hände under säsong tre, jag kan inte berätta vad det är, om det är några av er som ser/ska se serien, men det som hände var inte okej. Långt från okej. Enligt en kompis är det bland det största som hänt inom tv-serier/filmer. Reaktionsvideorna på youtube är precis vad man själv kände när man såg det. INTE OKEJ. Men jaaa, börja se serien om ni får tid, ge den några avsnitt innan ni ger upp :)
Min vardag, Videos | | Kommentera |

Träffa kompisar, bad & ny trailer

Looking good! Synd bara att man inte fick se så mycket från arenan -igen-, Finnick hade för mycket kläder på sig, men nu ska jag inte klaga för mycket här. Jag tror som jag skrev under första trailern -att den här filmen kommer bli bättre än Hunger Games. 

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er ute i sommarvärmen. Jag har det väldigt bra måste jag säga, hela förra veckan var fullproppad med saker jag skulle göra. I måndags och tisdags träffade jag Ellen, på tisdagskvällen var det medlemskväll på bion, de visade Känn Ingen Sorg. Förvånansvärd bra film faktiskt :). I onsdags tillbringade jag några timmar hemma hos mina kusiner Tuva och Tilde. Dagen efter åkte jag och badade med Amanda.
 
I helgen så har jag inte fått så mycket sömn för att jag har sovit hos kompisar. I fredags sov jag över hos Louise och i lördags hos Ellen. Hela förra veckan bjöd alltså på blandade saker, vilket bara var roligt. Idag ska jag träffa Amanda igen, imorgon ska jag och Louise troligtvis träna tillsammans och på onsdag är det dags för tandläkaren. Lite småsaker är alltså planerade även denna vecka :)
Min vardag, Videos | | 2 kommentarer |

Dagsutflykt till storstan'

Igår morse ringde alarmklockan 06.40. Två timmar senare satt jag tillsammans med mor, syster, kusin och moster på bussen upp till huvudstaden. Dagen blev inte riktigt som väntat, vädret var dock bättre än förväntat. Sol hela dagen, varmt med det fläktades åtminstone. På eftermiddagen var tanken att åka upp till Skansen, för att se genrepet av allsång på skansen, men när vi väl kom dit så var det sån galet lång kö att vi hoppade över det. 

Jag tycker dock inte att det gör någonting. Vi strosade runt i gamla stan på förmiddagen, vissa i sällskapet shoppade (inte jag, jag hittade faktiskt inget speciellt). Vi gick till Söder, åt god mat och tog sedan Djurgårdsfärjan över till Djurgården, för att fortsätta vår vandring där på eftermiddagen. Det blev en väldigt varm, solig och rolig dag :).

Idag regnar det. Jag har precis tränat lite, och ska duscha och sen baka. Vilket passar rätt så bra när regnet vräker ner utanför. En film och ett avsnitt av Pretty Little Liars och True Blood kanske jag till och med får in på schemat ikväll. Inte helt fel :)
 

 
Min vardag | | Kommentera |
Upp