Och så var det lov igen

Jag och Ellen var på bio igår. Då vi såg denna film -The Host. Det blev lite av en spontabio, vi hade inte alls planerat att sett denna film. Men varför inte tänkte vi. Vi har båda läst boken, och det är alltid kul med bio mitt i veckan. Filmen var okej, men något saknades tycker jag. Jag skriver en recension senare av den.

Nu är det påsklov! Och det är så härligt! Idag så blev klassen glatt överraskad när Sofia och Rebecka kommer in med ett påskägg fyllt med godis. Så under både geografin och filosofin blev det en del godisätande för allihop. Men jag tror inte att det var någon som klagade direkt :). 
Våren verkar vara på väg, jag bytte min tjocka dunjacka till en tunnare vinterjacka, och snart ska jag ut på jakt efter en ny vårjacka. Himlen är blå och solen lyser, det är plusgrader och förhoppningsvis så kommer det gröna snart komma fram :)
Min vardag | | 2 kommentarer |

En lång helg

 
Den här helgen har verkligen varit en långhelg för min del. Man skulle kunna säga att helgen började redan i torsdags då mamma och pappa åkte till London. Ellen har därför sovit över 2 nätter, torsdag-lördag. När vi kom hem från skolan i torsdags så bakade vi och övade på vårt svenskatal inför fredagen. Vi såg Lost och sedan på kvällen kom Louise förbi ett tag. 
Vi framförde våra svenskatal på fredagens svenskalektion. Det gick rätt så bra tycker jag, och det är så oerhört skönt att det är över. Så på kvällen firade jag och Ellen med både det ena och det andra. Igår så lekte vi soffpotatisar, spenderade hela dagen i soffan. Men det var inte alls dumt. 
 
På kvällen så kom Robin, och vi åt tacos och såg på film tillsammans. Jag och Alice avslutade natten med Lost -såklart-. Idag har jag varit så duktig så! Jag har pluggat till tyskaprov, jag har tränat och jag har städat. Nu är det snart dags att laga lite mat och titta till tyskaprova än en gång. Ikväll kommer föräldrarna hem, vi får väl se om de har hittat något kul till mig och Alice.
 
Förresten! Förra veckan så var jag på stan med mamma, och vet ni vad jag hittade!? Ett par randiga byxor, en fin blus & ... ... ... studentklänningen! Så nu är det klart i alla fall. Woho! :)
Min vardag, Videos | | En kommentar |

Ny favoritserie funnen!

Denna helg har spenderats hemma hos Ellen. Men en hel del filmtittande och tv-serietittande. Vi möttes igår efter lunch, och då så tog vi bilen ut till Ingelsta och glodde runt lite där, fikade och storhandlade. Vi kände oss rätt vuxna faktiskt. Haha! På kvällen så var det naturligtvis Mello som gällde och en och annan film.
 
Idag har vi slappat framför tv:n i princip halva dagen. Jag ville börja titta på Lost -på grund av en skådespelare-, så vi gjorde det. Och nu är jag fast. Dock var det flera kända med i, så det är inte så konstigt att jag fastnade med tanke på att den är bra och det är många bra skådespelare med. Men jäkla tv-serier som jag verkligen kan fastna så snabbt för ;). Vi har även målat naglar idag, denna gång fick det bli rosa med silvriga och blåa ränder. Mycket fint! :). Så jag har haft en kanonhelg, hoppas ni med haft det!
Min vardag | | Kommentera |
Upp