Kraftig förkylning

Om ca 3 veckor är True Blood tillbaka! Varje år längtar jag tills säsongspremiären, och sedan när det väl är igång så tycker jag ofta att det är segt. Det är nog ändå tur att det bara är ca 12 avsnitt varje säsong, en säsong varje år. Det är för mycket varelser i serien nu, allt från vampyrer, varulvar till häxor, shape shifters & feer. Men jag tror att jag håller ut en säsong till! ;)
 

Veckorna flyger fram, och det är galet nära till studenten nu. Detta är sista riktiga lektionsveckan. Jag är galet förkyld, hostar, snorar och nyser stup i kvarten, men det börjar åtminstone gå över. I helgen har jag mått skit, men i lördags trotsade jag ändå förkylningen och gav mig ner på stan för en fika med Ellen. Igår så åkte pappa och Alice iväg till farmor en sväng, och eftersom jag och mamma båda är förkylda valde vi att stanna hemma. Jag bakade varm choklad cupcakes till mamma och vi myste hemma istället. Jag mår bättre idag, men är inte helt återställd än, som tur är så är det inga stora saker i skolan, bara en uppgift kvar, som vi jobbar med i skolan, så jag slipper sitta med den hemma i alla fall. Nu ska jag ta och läsa lite hade jag tänkt mig och sedan får vi se vad som händer :)
Min vardag, Videos | | Kommentera |

Campingtripp

Jag berättade i söndags att jag höll på att packa inför campingturen som jag skulle med på, med kursen Natur & Friluftsliv. Och nu är den avklarad, och aj. Hela min kropp gör ont... Axlarna gör nog mest ont på grund att vi har paddlat 2 mil de här dagarna. Men resten av kroppen gör ont på grund av hur vi sovit. Vi sov i ett militärtält, på ett 1 cm tjockt liggunderlag, marken var ojämn med berg rötter och jord. Många timmar sömn blev det inte, så vem om inte jag, kommer somna tidigt ikväll? ;)

Även om det låter som att jag klagar hur mycket som helst på vår campingtripp, så var den inte jättehemsk. Igår eftermiddag/kväll hade vi underbart väder, vi fiskade, grillade och hade det allmänt trevligt. Campingplatsen låg helt perfekt, det var riktigt vackert på kvällen, med solnedgången och spegelblankt vatten :). Dock var det inte lika vackert idag, kl 8,45 började åskan höras och regnet öste ner. Så hel klädd i regnkläder gav vi oss ut på den sista paddlingsturen för denna gång, jobbigt och klagigt var det i min och Ellen's kanot, men vi kom fram till sist.

Helt slut har jag nu på eftermiddagen packat upp, duschat, ätit och bara slappat framför Lost. Nu ska jag fixa i ordning kesella vanilj och lite frukt som kvällsmat, och bädda ner mig i sängen för ännu mer filmtittande, sen ska jag sooooova för imorgon har jag sovmorgon!
Min vardag, Resor | | Kommentera |

Söndag 19 maj

Halloj där! Jag hoppas att allting är bra med er :).

Söndag, tråkiga, regniga söndag. Idag har jag ändå hunnit med en hel del, även fast det inte känts som så. Jag började dagen med att sätta igång med ett skolarbete som ska vara inne imorgon (ooops!). Sen tog jag en paus och följde med mamma och handlade, när vi kom hem så fortsatte jag med skoluppgiften. Nu är den klar!! Det är galet otroligt att jag bara har ett arbete kvar i skolan. ETT! Mindre än en månad kvar till studenten, var har tiden egentligen tagit vägen?
Jaha, så vad har jag gjort mer idag? Joo just nu förbereder jag inför imorgon. Det är nämligen dags att åka ut och campa med Natur & Friluftslivskursen. Så nu packar jag. Hur jag ska få med allting imorgon, blir intressant...
 
Igår så var Eurovision finalen. Självklart såg jag den, och detta år tillsammans med Amanda. Eurovision är något vi brukar se tillsammans varje år, men förra året blev det inte av eftersom jag var i London då. Men gårkvällen blev kanon, pannacotta och kolakaka att äta med en massa god frukt. Danmark vann så jag är glad, och jag tycker att hela finalen var väldigt bra faktiskt :).
 
Och idag är det ju ingen vanlig dag, för det är Ellen's födelsedag! Grattiiiiis! 
Min vardag | | Kommentera |
Upp