Veckorna som varit

Jag har inte riktigt bloggat om hur dagarna har varit på ett par veckor. Just för att det bara har varit någon enstaka sak som har hänt i veckan, så jag bestämde mig för att vänta lite tills jag har samlat ihop lite roliga saker :). 

Den 9 november fyllde lillasyster 15 år, tänka sig vad åren går snabbt. Vi firade henne på lördagen med pappas släkt, och veckan därefter firade vi henne med mammas släkt. Så 2 släktkalas på 2 helger, alltid lika roligt :).

Den här veckan som har varit har jag kommit igång med träningen på Friskis&Svettis igen,vilket känns riktigt bra. Förra onsdagen testade jag på boxning med Amanda som visade sig vara oväntat roligt. Jag tränade med Alice i söndags, och i tisdags. Och så i onsdags var ju jag och Amanda på bio -galet bra film, för övrigt!. Igår (torsdag), fick jag och Alice följa med vår kusin Louise på inspelningen av Talang Sverige, som var en rolig upplevelse. Juryn bestod av Robert Aschberg, Shirley Clamp och Tobias Karlsson (från Let's Dance). 

I helgen så har jag inte så mycket planerat, idag ska jag och Ellen försöka skypea, om hon får tid över. Imorgon vet jag inte än, och på söndag kväll så ska jag på bio med Nirmela och kanske Elin :)
 
Lite bilder:
Min vardag | | Kommentera |

The Hunger Games: Catching Fire

 
Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna - och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar - inklusive Gale och Peeta som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla.
Orginaltitel: The Hunger Games: Catching Fire
Genre: Action, drama, 
Åldersgräns: 11
Regissör: Frances Lawrence
Produktionsår: 2013
Filmlängd: 2 timmar, 26 minuter
Skådespelare: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Woody Harrelson, Donald Sutherland, m.fl.
 
Min åsikt:
Äntligen är väntan över. Men 1½ år har gått galet fort om ni frågar mig. Jag kommer fortfarande ihåg hur det var när jag gick och såg första filmen. Och som ni vet så var jag inte så nöjd med den. MEN. Den här filmen överträffade alla mina förväntningar, tacka gud att de bytte regissör till den här filmen. Den innehöll allt som boken innehöll, jag är så nöjd. Den var mer läskig, mer dramatisk, mer av allt helt enkelt. Och så måste jag även säga att jag tycker att Jennifer Lawrence gör sitt bästa framträdande hittills. Helt otrolig var filmen. Gå och se den!
 
Mitt betyg: 5/5
Film | | Kommentera |

Arenan, här kommer vi!

Så ikväll är det äntligen dags. Jag och Amanda ska tillsammans med Katniss, Peeta, Finnick och alla de andra karaktärerna, från Hunger Games in på arenan än en gång. Jag är nervös det kan jag medge, men jag är samtidigt så extremt exalterad på vad vi ska få se. Jag har taggat med att läsa boken ännu en gång, bara för att komma ihåg hur jag upplevde arenan, innan jag får se den på bioduken. Kan ni tänka er att det är över 1½ år sedan första filmen visades på bio? And now it's time once again!
Min vardag | | Kommentera |
Upp