Harry Potter ♡

 
Som ni vet så går jag igenom alla Harry Potter böckerna, en efter en. I söndags kväll började jag på femte boken. Om jag hade vetat om att de skulle vara så bra som de är, hade jag läst dem för länge sen. Det var så länge sedan jag läste något som jag verkligen älskade, och nu har jag hittat det igen! :). Böckerna är så underhållande och spännande även fast man sett filmerna ett par gånger, eftersom det är mycket som inte finns med i filmerna. Så jag kan tipsa er att läsa böckerna, även om ni inte är Harry Potter fans, de är verkligen bra, lättlästa och roliga :). Jag har redan skrivit upp att jag önskar mig dem på engelska i julklapp, då jag bara lånat dem från biblioteket än så länge. Vilket alltid inte är så trevligt, man kan hitta en hel del äckliga saker i böckerna.
 
I tredje boken har jag än så länge hittat mitt favorit citat som gjorde att jag började skratta högt för mig själv när jag kom över det:

"Vernon Dursley speaking."
Harry, who happened to be in the room at the time, froze as he heard Ron’s voice answer.
“HELLO? HELLO? CAN YOU HEAR ME? I—WANT—TO—TALK—TO—HARRY—POTTER!” Ron was yelling so loudly that Uncle Vernon jumped and held the receiver a foot away from his ear staring at it with an expression of mingled fury and alarm.
“WHO IS THIS?” he roared in the direction of the mouthpiece. “WHO ARE YOU?”
“RON—WEASLEY!” Ron bellowed back, as though he and Uncle Vernon were speaking from opposite ends of a football field.
Böcker, Videos | | Kommentera |

Varmt i oktober, vad har hänt...?

Äntligen! Jag säger bara, äntligen fick vi se lite från arenan. Scenen där Katniss håller för öronen ser verkligen bra ut, även om det bara var några sekunder :). Det är inte långt kvar nu, på fredag kan man boka biljetter, och det hoppas jag att vi ska då, Amanda? :).
 

Hmm... Vi närmar oss november med stormsteg, och det är fortfarande ca 14 grader varmt ute om dagarna. Jag menar vad har hänt? Jag kan inte komma ihåg när det var så varmt i slutet av oktober. Igår var jag ute och sprang i bara träningstights och t-shirt. Men jag klagar inte!

Idag/ikväll ska det tydligen dra in en storm över Sverige, mamma berättade nu att gotlandsfärjorna har ställts in, alla tåg har ställts in och de uppmanar föräldrar att hämta sina barn på dagis tidigare. Jag undrar vad som kommer hända, hur det kommer se ut i Norrköping.

Jag har nu i alla fall avslutat min framtandsbehandling, vilket är urskönt! Igår var jag och Robin på bio och såg filmen This is the end. Inte den bästa, men lite rolig var den åtminstone, då det var skådespelare som spelade sig själva. James Franco blev till exempel uppkäkad av Danny McBride. Denna vecka har jag lite planerat, jag ska träffa EmmaAmanda och Sanna på onsdag vilket jag ser fram emot då det var en galet lång tid sedan vi sågs. På torsdag kväll får vi främmande och i helgen som kommer ska jag träffa Robin igen.
Min vardag, Videos | | En kommentar |

Veckan som varit

Den här veckan har bjudit på småblandade saker. Vi har äntligen kommit igång ordentligt hos Jobbcoachen, måste faktiskt säga att jag tycker att det är rätt intressant. Vilket antagligen är bra, då jag ska vara här ett par dagar i veckan nu ett tag. 

I onsdags så träffade jag Amanda på eftermiddagen för att fira henne då hon fyllde förra söndagen. Vi åt god mat som bestod av grillad kycklingfilé, potatis i ugn + tzatziki. Senare på kvällen cyklade vi in i mörkret till filmstaden för att se förhandsvisningen av komedin About Time.
Fredagen började riktigt hemskt, det var dags för tandläkaren igen, och som ni redan vet så är jag inget stort fan av tandläkarbesök, men jag har åtminstone haft en bra tandläkare. I fredags morse när jag kom dit fick jag veta att hon hade fått sitt barn hon väntade, så jag fick en ny tandläkare. Någon så dålig tandläkare har jag aldrig haft förut, han var otrevlig, han frågade tandsköteskan saker hela tiden och sa inte ens hejdå, utan bara lämnade rummet utan en blick åt mitt håll. Och håll i er -jag ska dit igen på onsdag för mitt sista besök, sen är behandlingen av framtanden förhoppningsvis klar, och då jäklar ska jag inte ta någon skit från honom. 

I helgen nu har jag hunnit testa på att spela squash för första gången, och det var mycket roligare, men även svårare än jag trott. Så fler såna besök blir det nog. Igår kväll firade vi min kusin Simon som fyllde 17.
Idag har jag och Alice mest slappat framför Harry Potter vilket har varit riktigt mysigt :). Och nu ikväll är det ju äntligen säsongspremiär av Solsidan! Wihooo!
 

Några bilder från veckan som varit:
 
 
Min vardag | | En kommentar |
Upp