Now you see me

 
Den stora magigruppen The Four Horsemen, ledd av den karismatiske Daniel Atlas, utför ett par högteknologiska magishower. De förbluffar publiken genom att utföra ett bankrån på en annan kontinent för att sedan ge publiken alla pengarna. FBI-agenten Dylan Rhodes är fast besluten att sätta fast magikerna, men att stoppa dem visar sig vara svårare än väntat.
 
Orginaltitel: Now you see me
Genre: Thriller, drama, mysterium, kriminal
Åldersgräns: 11
Regissör: Louis Laterrier
Produktionsår: 2013
Filmlängd: 2 timmar, 2 minuter
Skådespelare: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Morgan Freeman, mfl.
 
Min åsikt:
Det var lite som att jag halkade in på ett bananskal när jag såg denna. Jag ville främst se den för att det var många skådespelare jag kände igen, så jag tänkte mest, ja sure, varför inte se den. Och redan under de första minuterna fastnade jag ordentligt i filmen. Jag måste faktiskt säga att det är helt klart en av 2013s bästa filmer hittills. Jag kan inte påstå att jag egentligen gillar magi så mycket, då jag bara blir irriterad när jag inte förstår hur dem gör, men i den här filmen så var det så mycket mer än bara magi. Handlingen är spännande och skådespelarna är mycket bra.
 
Mitt betyg: 4/5
Film | | Kommentera |

Kulturnatten 2013

Jag och mamma åkte ner på dagen för att kika runt lite på allt som fanns att titta på. Vi hade rätt många saker vi ville titta på, men så blev det bara mindre och mindre, vissa saker hittade vi det inte, och andra var inte som vi hade tänkt oss. Efter två timmar åkte vi hem igen, jag var hemma i ca 1 timme sedan tog jag bussen tillbaka med Amanda, för att kolla när Timo Räisänen uppträdde. Vi köpte brända mandlar och åkte sen hem för att mysa framför Lost.
 
För övrigt denna vecka som har varit så har jag varit på bio som sagt, sedan träffade jag Amanda i onsdags och vi gick på stan och shoppade lite. I fredags gick jag först till arbetsförmedlingen för ett möte med flera andra ungdomar och sedan åt jag lunch med farmor och till sist bakade jag på eftermiddagen. Veckan som kommer har jag två biobesök planerade och ännu ett möte på arbetsförmedlingen.
 
Nu ska jag snart ta mig en härlig höstpromenad i solskenet :)
Min vardag | | Kommentera |

American Horror Story; Coven

 

AHHH! 9 oktober har American Horror Story; Coven premiär, och jag kan säga att jag fick rysningar över hela kroppen när jag såg trailern. Förra årets AHS, säsong 2 var inte alls lika bra som första säsongen, så jag såg faktiskt inte ens klart det. Men denna säsong ser det galet bra ut, med häxor! :)
Videos | | Kommentera |
Upp