Julen 2014

God Jul allihop!

Hoppas att ni har haft en härlig julafton, precis som jag hade :). Dagen började med ett paket i julstrumpan, fick en tidning som passade mig perfekt. Vi öppnade några julklappar och jag fick bland annat; vantar, glas, parfym, tröjor och skor, vilket blev jättebra! Kl 13.30 åkte vi till mina kusiner för att fira julafton där, det blev en mysig dag/kväll med mycket att äta, skratt, julklappsspel (jag vann en skrivtavla) och promenad i det kalla vädret. När vi åkte hem så snöade det faktiskt, en rätt perfekt avslutning på julaftonskvällen.
 
Idag kommer mammas släkt för att äta kalkon (mums!), och det blir mer paketöppning, jag har min gissning för vad jag kommer få, men är inte helt säker *håller tummarna*.
 
Min vardag | | Kommentera |

Söndag 21 december

Nu äntligen håller min förkylning på att avta. Som jag skrev för två veckor sen, så började jag må dåligt när jag hade vaknat på söndagen, och det blev bara värre. Förra veckan så var jag hemma onsdagen för att sen kunna gå till praktiken/jobbet under torsdagen och helgen. Men istället för att bli bättre blev det bara ännu värre och jag blev hemma i måndags och tisdags med. Men sen har jag bara börjat mått bättre så det är skönt! :)
 
I onsdags så träffade jag Ellen och en saknad Louise som är hemma från Gotland under jul. Vi åt tacos och hade det otroligt roligt. Kl 19.30 så började Hobbit: The Battle of the Five Armies. Filmen var galet bra, men samtidigt riktigt jobbig, och jag visste ändå vad som skulle hända då jag läst boken. Men superfilm i alla fall, väldigt tråkigt att Hobbit/Sagan om Ringen nu faktiskt är slut, men ja ett jultips, kolla filmen!
 
Nu i helgen har jag jobbat på Lekia, julruschen började redan i veckan och det har bara blivit mer och mer folk i butiken, men det har varit roligt. Helt slut har jag varit när jag kommit hem, men helt klart värt det :). Idag efter jag slutat så träffade jag Ellen, vi åt lite mat tillsammans innan vi begav oss hem till henne för att bara slappa ett tag. Nu har vi precis tänt sista ljuset för advent, så nu är julen nära :)
Min vardag | | Kommentera |

Andra advent

I helgen så var jag och Ellen i Stockholm för att köpa lite julklappar och sen bara gå och titta på den fina julskyltningen, marknaderna och gå lite på Drottninggatan. Dagen blev riktigt lyckad, en mysig juldag i huvudstaden, dock inte riktigt som jag hade tänkt mig med julklapparna. Inte en enda julklapp blev köpt, istället köpte jag otroligt mycket julgranspynt, och dyrt blev det med... ... men förhoppningsvis kommer vi ha en superfin gran i år!
 
Nu har jag i alla fall lyckats bli förkyld efter helgens lilla äventyr, både jag och Ellen vaknade igår morse och kände oss inte särskilt bra. Men jag tog mig upp imorse för att försöka orka med en dag på utbildningen, vilket gick relativt bra men en aning seg har jag varit.
 
Nu väntas det myskläder och kanske en kopp varm choklad.
Min vardag | | Kommentera |
Upp