Måndag 24 februari

HUR härligt är det inte ute egentligen!? Idag hade jag inga planer, förutom att försöka avsluta Doctor Who säsong 4, kämpar mig igenom sista avsnittet nu, kommer verkligen sakna David Tennant som the doctor, och även alla andra, men jag ska prova att fortsätta se med Matt Smith, är inte alls pepp på det, men jag ska inte ta ut något i förväg. 

Jag har varit ute på två promenader idag, och det kändes konstigt att gå ut utan vantar, med jympaskor, och inte vinterkängorna. Hoppas bara att detta stannar nu, och att snön inte kommer tillbaka. Videungar har jag sett på flera ställen, även snödroppar och +10 grader ute, våren kom nu! Du är så välkommen så.
 

Och så för att avsluta detta lite tråkiga inlägg, så får ni se vem David Tennant är. Underbara man.
 
Min vardag | | Kommentera |

Doctor Who

Åter igen vill jag tipsa om en tv-serie, (har tappat räkningen för hur många gånger jag tipsar om serier & filmer). Men med tanke på att jag är ett riktigt filmfreak så kommer det väl inte som en överraskning till er antar jag. 
 
För ungefär 3 veckor sen började jag titta på Doctor Who. Serien började egentligen sändas 1963, men eftersom jag kände mer för att börja titta på "New Who", som började 2005, så gjorde jag det. Än så länge finns det 7 säsonger, jag blev precis klar med andra. Nu känner jag dock att jag har en aning svårt att gå vidare från sista avsnittet av säsong 2, men när jag väl fått tänka igenom vad som hände, så kommer det inte bli några problem att gå vidare antagligen. Jag vet ju att personen som "försvann", kommer komma tillbaka, så det är ju ett plus åtminstone :).
 

Doctor Who är en brittisk science fiction TV-serie. Programmet skildrar en utomjordisk tidsresenär som kallas för The Doctor och hans äventyrliga resor i rums- och tidsfarkosten Tardis som ser ut som en blå 1950-tals poliskiosk. Tillsammans med sina medresenärer utforskar han tid och rum, löser diverse problem och möter monster.

 

Film, Min vardag | | Kommentera |

Dirty Paws

 
Favoritlåten den här veckan: Dirty Paws - Of Monsters and Men. Tycker mycket om denna låt, gör mig både glad och lugn. Det tog ett tag för mig att komma ihåg varifrån jag hört låten, men nu vet jag! Det är från filmen Walter Mitty. Och så råkade jag bara snubbla över den på en hemsida häromdagen, och blev snabbt fäst vid den.


Både igår och idag har jag tyckt synd om mig själv, jag känner mig fruktansvärt dålig, nyser, snorar och hostar. Huvudet känns enormt och tungt, och jag känner mig trött. Idag kanske det inte är så konstigt, med tanke på att jag bara sov 4 timmar inatt, inte med vilje dock. Tofflor på fötterna och invirad i en stor filt halvglor jag nu på The Return of the King. Vill egentligen bara gå och lägga mig, men det kommer inte på fråga, då jag med stor sannolikhet inte kommer kunna sova inatt heller i så fall. Skulle även vilja ta upp boken Divergent, som är läskigt bra, men jag känner att jag har inte den koncentrationen att läsa på engelska just nu. Nä bläääh! Nu ska jag försöka sluta vara så dyster, och hoppas på att familjen kommer hem snart, så att nåt händer.
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp