The Fault in Our Stars

För exakt en vecka sen så läste jag ut boken The Fault in our Stars, och vet ni att jag faktiskt var ett riktigt vrak efter att jag läst ut den. Jag slutade ju läsa den i december, för jag tyckte den blev lite väl jobbig, men så kände jag mig tvungen att läsa ut den nu, och aj. Fy satan vad jag kämpade mig igenom den i slutet, låg och läste halva natten, för att jag visste att om jag slutade skulle jag inte läsa klart den. Jag var arg på författaren, ledsen och helt förstörd när jag läst ut den. Och jag kommer aldrig läsa om boken, men samtidigt som jag hatar den, älskar jag den. Konstigt jag vet, men boken är full av känslor, man blir glad och får skratta ena sekunden. och andra sekunden gråter man och är arg på allt.
 
Nu i alla fall, så hade jag tur som bara den, när jag läste ut boken förra onsdagen, och idag kom trailern till filmen som har premiär i juni,i år. Haha, hjälp, hur ska jag lyckas se filmen egentligen...? 
 

No John Green, I am not okay.
Film, Min vardag | | Kommentera |

Paket

Min dag kunde inte börjat bättre än vad den gjorde när jag gick ut för att hämta posten. I brevlådan fick jag syn på ett stort paket, och ett litet paket. Det lilla visste jag var till mig då jag beställde ett nytt mobilskal förra veckan. Det är sååå fint! Haha!

Det stora paketet visade sig vara till mig det med, och ingen annan än min finaste bästa vän Ellen hade skickat en födelsedagspresent till mig! Jag fick en Nutellabok, full med recept på allt möjligt man kan göra med Nutella, (vilka om inte jag och Ellen kommer använda den...??). Bertie Botts bönor (från Harry Potter), som vi får se om jag vågar smaka, är rädd för kräksmaken och öronvax, bland annat. Men det ska bli spännande att testa!. Sedan fick jag även ett kort med en grattishälsning.
 
 
Tack så jättemycket för allt, Ellen!! Jag saknar dig.
Min vardag | | Kommentera |

Vecka 4

Den här veckan som varit har bjudit på blandade saker. I måndags kväll var jag och familjen ute och åt, dock blev jag inte supernöjd med maten, då det inte smakade som jag hade tänkt mig (valde spaghetti bolognese). Lite stark och smakade väldigt annorlunda. Men det var en riktig mysig födelsedag för min del :). 
 
På onsdagseftermiddagen så valde jag och Alice att ta årets första längdskidåkning, det gick väl sisådär, eftersom det var Alices första gång, men jag tyckte det var kul!
I torsdags tränade jag och Emma tillsammans, och senare på kvällen blev jag överraskad av mina fina vänner, Emma och Amanda. Då de först tog mig till en grekisk restaurang, där vi åt galet god mat och efter maten så var det dags för nästa överraskning (jag hade ingen aning!), då blev det bio! Hundraåringen gick vi och såg, jag hade inte sett den än, så det blev perfekt. Det blev en riktigt lyckad kväll :).
 
Början av helgen, i fredags så firade vi mig med mammas släkt, då jag fick en prenumeration av en baktidning, presentkort på Chilli och ett hängsmycke som jag själv valt ut. Idag (söndag), så kom pappas släkt, mer tårta, mer presenter i form av massvis med godis och en jätteläcker skål som jag hade önskat mig.
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp