Första dagen på jobbet

Halli hallå!

 
Precis som rubriken lyder så var det idag första dagen på mitt nya jobb. Det var för ca 3 veckor sen som jag fick samtalet om att jag hade fått jobbet, och nu var det äntligen dags! Sökspecialist på Eniro! Jag tycker att dagen har varit väldigt bra, jag har redan hunnit lära mig många nya saker, och träffat en hel del människor. Än så länge så känns väldigt bra. I två veckor nu har jag en utbildning, då mina tider är 08.00-15.00. Måste säga att det är rätt skönt att äntligen få göra någonting annat än att gå till Ingeus (jobbcoach). En aning trött kan jag medge att jag är, men det får man väl vara första dagen...?

Ska vila lite, och om ca 2 timmar så är det dags för Divergent!! LidiaLouise, Louises kompis och jag ska gå på förhandsvisningen av filmen. Otroligt glad är jag att de faktiskt förhandsvisar en sån stor film! :). Just nu håller jag på att läsa tredje och sista boken i trilogin, tyvärr har jag råkat sett vad som kommer hända, men jag kan slå vad om att det finns fler överraskningar i boken, jag har ju bara kommit till sid 65.

Vad tycks om mina Cupcakes? Chokladcupcakes med chokladfrosting, jag är både förvånad och stolt över min kreation, frosting och jag brukar inte gå ihop så bra, men igår gick det väldigt bra. Kommentera om ni vill att jag lägger upp receptet.

Vad har hänt annars i mitt liv då? Inte mycket faktiskt, jag träffade en god vän förra helgen, Amanda, vi hade det mycket trevligt, som vanligt, med både det ena och det andra att äta. Louise och jag har hunit träffats en par gånger, senast i fredags, då blev en kväll med Desolation of SmaugWelcome to Sweden och Pretty Little LiarsEmma träffar jag oftast i veckan då vi tränar tillsammans, vilket är väldigt smart och bra sätt att träffas på då vi inte träffas så ofta annars. Ja en hel del kompisar, men utöver det har det blivit jobbcoach och tillbringar mycket tid hemma. Men nu är det slut på det!
Min vardag | | Kommentera |
Upp