London 2014 (bilder)

 
Som sagt, vi hann med så otroligt mycket de här dagarna och vilken toppenresa det har varit. Förhoppningsvis kommer jag snart tillbaka om mina planer går som jag tänkt mig :).
Min vardag, Resor | | Kommentera |

London 2014

Hallå där!

Den här veckan har bjudit på så många roliga saker att jag nästan tappat räkningen på allt vi gjort.
 
Måndag 19 maj
I måndags morse så åkte jag och mamma hemifrån 07.35 med buss upp till Skavsta Flygplats. Klockan 10.00 avgick flyget mot London. När vi väl kom fram så var det en bussresa på ca 1 timme och 30 minuter in till London som gällde och sen så tog vi en taxi till hotellet, checkade in och gick ut och åt middag direkt. Hotellet var mycket litet, men nyrenoverat och fräscht. På kvällskvisten tog vi tunnelbanan in till Leicester Square, gick till bland annat Picadilly, Trafalgar och vid Themsen så vi fick se London Eye och Big Ben på nära håll.

Tisdag 20 maj
Den här dagen så var det dags att utforska mina filmplatser jag ville till. Vi tog tunnelbanan till Baker Street, Earl's Court och King's Cross Station - Sherlock Holmes, Doctor Who & Harry Potter. Vi tog sedan och kikade in ett par timmar på Primark och på kvällen gick vi och såg Mamma Mia på Novello Theatre. 

Onsdag 21 maj
Vi började dagen med en heldag på Oxford Street, med primark och HMV som mål först och främst. Mer kläder blev köpta och en hel del filmer för min del. Ännu en musikal blev sedd och denna gång blev det Les Miserables jag fick se. Vi tog en promenad i Hyde Park och åt grekiskt, så även denna dag blev helt underbar. 
 
Torsdag 22 maj
Idag var det dags att åka hem till Sverige igen, men eftersom vi inte skulle åka med buss från London förrän runt 14.30, så hann vi med en sväng på Oxford Street även denna dag, och en aning mer filmer blev köpta, men jag ångrar ingen av dem. Flyget var försenat hem, så istället för att komma hem 22.15 så blev klockan 23.15 och vi var inte hemma i stan förrän efter tolvslaget och då var jag en aning trött kan jag säga. Men vilken resa jag har haft, vi har hunnit med så mycket på de här dagarna och det kunde inte blivit bättre även om jag velat det. Så tack familjen för världens bästa present :)
 
Min vardag, Resor | | Kommentera |

Lördag 17 maj

Den här veckan har det varit full rulle på jobbet, måndag-lördag. Igår efter att jag slutade så cyklade jag hem, åt lite och sen var det biodags! Jag och Robin gick och såg Bad Neighbors, den hade sina roliga stunder, och är absolut en sevärd komedi. Idag har jag jobbat från 09.45-18.15, även om tiden gick snabbt gick den samtidigt väldigt sakta, i alla fall mot slutet. Men känner mig nöjd med att jag klarade av 8-timmars passet, som jag inte alls kände för imorse. Det tråkigt är när man sitter inne hela dagarna är att man går miste av värmen och solen, men imorgon är jag i alla fall ledig, och då ska jag bara ta igen mig. 

Förresten, vet ni vad som händer på måndag...?
Wiiie jo jag och mamma ska åka till London! Måndag-torsdag blir vi borta, och eftersom det är min födelsedagspresent så har jag planerat många ställen jag vill besöka och nu får vi bara hoppas på att vädret håller sig skapligt åtminsone, så kommer den här resan bli en oförglömlig resa :). 
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp