Bästa vännerna

Så igår var jag på bio med Ellen och Amanda. Tillsammans med två av mina bästa vänner gjorde vi torsdagskvällen till den bästa på länge. När jag slutade min praktik 18.00, så mötte Ellen upp mig vid Lekia (min praktikplats), och så gick vi till Lindahls för att träffa Amanda, och för att äta en goood sallad. Vi satt och hade det trevligt där tills de stängde 20.00. Vi gick då för att köpa det vi ville ha till bion, godis, naturgodis och dricka.
 
Biofilmen -Mockingjay part 1 började klockan nio. Den var så otroligt, galet bra! Jag har ärligt talat inte varit så pepp på att se den, även fast jag är ett stort fan av böckerna, men wow. Vi satt alla tre på nålar under hela filmen, och jag fick känna på Amandas puls mitt i filmen, och den slog på rätt ordentligt, haha! Jag har inte riktigt kunnat smält filmen än, så bra som den är. Så jag tycker att de som är något intresserade av Hunger Games trilogin, borde ta och se den! :)
Film, Min vardag | | Kommentera |

Lite uppdatering

Hej på er!
Jag vet att det var ett väldigt bra tag sen jag skrev ett inlägg om vad som händer i mitt liv just nu. I helgen fyllde lillasyster 16 år, så då blev det lite kalas med pappas släkt i lördags, i söndags så var det dags för bion jag berättade om -Tjuvarnas Jul, den var rätt långtråkig, men samtidigt en mysig barnfilm på ett sätt. Mormor och morfar bjöd på fika och sen på kvällen åt vi grekiskt. 

För ca en månad sen började jag en serviceutbildning, det är precis som att vara tillbaka i klassrummet igen. Föreläsningar att lyssna på och uppgifter att göra. Måste säga att jag tycker att det är riktigt intressant och roligt. Imorgon börjar jag min praktik, som ska hålla på i 10 veckor, varje torsdag och fredag. Jag hoppas och tror att det kommer bli roligt och lärorikt. 
 
Utöver utbildningen träffar jag Ellen en hel del, jag har fortfarande lite svårt att ta in att hon faktiskt är hemma nu. Så ja vi umgås en rätt ofta, vi tränar, fikar, shoppar och bara pratar så mycket om absolut ingenting ibland. Bio har det naturligtvis också blivit en del. Inte så mycket bakning för min del faktiskt, men för ett tag sen gjorde jag en annorlunda pannacotta som efterrätt -Ahlgrens bilar pannacotta, jag tyckte det var väldigt gott, men så galet mastigt, jag tog små glas, men ändå åt vi bara upp halva. Men då vet jag det till nästa gång (y). 
Nästa vecka ska jag, Ellen och Amanda gå och se Hunger Games; Mockingjay part 1. Vilket ska bli -ahhhh- så spännande!
 
I helgen som kommer så ska jag och Robin gå på bio på fredag kväll, då är det Dum & Dummare 2 som gäller. Sen ska jag och Ellen hitta på något, och på söndag eftermiddag blir det mer kalas för Alice med mammas släkt :)
Min vardag | | Kommentera |

Grattis syster!

Hipp hipp hurra för världens finaste syster! Idag fyller du hela 16 år så ett stort grattis till dig! 


Idag kommer dagen börja med bio för hela familjen -Tjuvarnas Jul; Trollkarlens Dotter. Jag har ingen aning om vad det är för film egentligen då jag inte såg när den gick som julkalender för några år sen. Men jag hoppas den är okej i alla fall. Senare i eftermiddag ska vi en sväng till mormor och morfar, och till sist avsluta dagen med födelsedagsmiddag på någon restaurang. Grattis igen Alice!
Min vardag | | Kommentera |
Upp