- -2015- -

2015 blev ett rätt händelserikt år.
Några favoritögonblick från året;
-Londonresan i Februari, där allt gick som planerat och ännu bättre. WB's Harry Potter Studio Tour var en mäktig upplevelse.
-Emma och jag bakade hela 62 cupcakes och dekorerade allihop, bonusen blev att de var riktigt goda.
-Dublin/Londonresan med Ed Sheeran konsert i juli var definitivt en av höjdpunkterna. Min första riktiga konsert, och den blev stor. Oförglömlig dag, 24/7-15.
-Mysdag med mor och far ute på landet/Arkösund.
-Theresa och jag träffades för första gången.
-Imagine Dragons konsert i Globen med Alice, var grymt!
-Myskväll hos kusin Louise med god mat, mycket skratt och Johan Falk.
-Traditionella Stockholmsresan med julmarknader och shopping med Ellen.
 
Min vardag | | Kommentera |

Jul 2015

Förra onsdagen så åkte jag och Alice ner på stan för att handla de allra sista julklapparna innan vi åt lite lunch för att sen åka hem och julpynta lite mer. På kvällen började vi som vanligt med julens uppesittarkväll med bingolotto och början av julmaten. Vi gjorde våra egna julgranskulor, som var hur roligt och mysigt som helst. De blev fina också så det var ju en bonus :). 
 
Julafton och julen överlag blev lite annorlunda i år, då Alice blev sjuk på julaftonsmorgonen. Det blev därför en lugn och annorlunda jul men vi gjorde det bästa av den, och det blev bra ändå. Jag fick riktigt bra julklappar, jag hade bara önskat mig 2 saker, som jag fick, men sen fick jag ett superfint halsband som jag blev totalförälskad i, nagellack, hårinpackning, snöglob, prenumeration på baktidning, tofflor och hur mycket godis som helst från Tyskland som Theresa hade skickat plus ett armband (y).
 
På juldagen åkte jag, mamma och pappa ut till landet ett tag på dagen, innan vi åkte hem och åt mer julmat och spelade spel med Alice. Dock förlorade jag och Alice mot mamma och pappa, bättre lycka nästa gång. 
Förvånansvärt bra jul ändå har jag haft, mycket skratt och mycket familjetid, precis som det ska vara på jul :)

Sedan i lördags har jag jobbat, och ska nu  jobba fram till nyårsafton. Jag är trött om kvällarna, men det är då det är extra skönt att få sova sen, så jag ser fram emot att gå och lägga mig rätt så snart.
Min vardag | | Kommentera |

Måndag 21 december

Julafton om 3 dagar! Julklapparna är klara, inslagna och julgranen är äntligen klädd! Nu ska det bara pyntas lite mer hemma och sen tror jag att julkänslan kommer vara på topp (y).
 
Hemma hos oss de senaste 3 veckorna har Sunes jul visats på tv:n, då det är helt klart min favoritjulkalender, och jag måste varje år se den, har inte tröttnat än och kommer förhoppningsvis inte göra det på ett tag framöver. Idag efter jobbet så åkte jag och Emelie in till stan för att ta en riktig julklappsdag, och julklappar blev det minsann. Vilket kanske är tur, då det inte är lång tid kvar till julafton (!). När jag kom hem så klädde jag och mamma granen och i år är jag verkligen helnöjd med hur den ser ut :). 
 
Nu väntas jobb imorgon 09-19.30, och sen är det onsdag, då blir det mer julpyssel hemma och sen på kvällen är det dags för den traditonella uppesittarkvällen. Mys!

Min vardag | | Kommentera |
Upp