Mot Storbritannien

Resfeber! Just nu packar jag min resväska för imorgon bitti bär det av till London med Ellen för två nätter i Englands huvudstad. Det ska bli så otroligt roligt och förhoppningsvis går allt som vi tänkt oss och vi hinner med allt vi har planerat. Vädret ser väl ut att bli sisådär, men åtminstone ca 10 plusgrader så det känns bra! :)
 
03:26 har jag ställt mitt alarm på, strax efter 04:00 hämtar vi upp Ellen och så släpper mamma av oss nere vid busstationen. 04:35 går bussen och flyget går vid 06:35. Så med andra ord kommer vi vara vid Stanstedt runt klockan åtta på morgonen. Nu håller jag alla tummar och tår att det blir som vi hoppas, om inte ännu bättre! 
Min vardag | | Kommentera |

(fet)Tisdagen 17 februari

Fettisdagen! Semlor, ferbruari är semmelmånaden, jag kan ha varit rätt duktig på att äta semlor i år, men är det fettisdagen idag så är det. Trött som jag är så ska jag alldeles strax gå och lägg mig, men innan det ska jag, mor och far slå oss ner för en mysig familjefika.
 

Den senaste veckan har jag fått jobba en hel del på Lekia, vilket är jätteroligt! Sen några veckor tillbaka så har vi börjat flytta butiken, flyttat över varor m.m., då vi ska byta lokal. I helgen så var sista öppningsdagen på gamla stället och i söndags packade vi, allt skulle ner och allt gick ner. Nya butiken har börjat ta form under några veckor tillbaka och nu i måndags och idag börjar vi närma oss slutet, nu är den alldeles strax klar och det har varit en hel del slit, men samtidigt otroligt roligt.
 
I helgen utöver jobb så bodde jag hos Ellen, det blev firande av min 21-årsdag med ballonger, serpentiner, och allt möjligt att äta. Vi började helgen med att gå på bio tillsammans med Angeliqa och sen påbörjade vi vårt HP-maraton som vi hade tänkt hunnit se innan vi åker till London, tyvärr blev bara 4 av 8 filmer sedda, inte för att det gör något egentligen, jag har tappat räkningen över hur många gånger jag sett dem. 
 
NÄSTA VECKA ÅKER VI
Min vardag | | Kommentera |

Flashdance

 
 

Igår var jag och mamma uppe i Stockholm för att gå på musikalen Flashdance. Vi gjorde en dag av det, och åkte upp till huvudstaden redan på morgonen. Fast det inte blev något shoppande för min del (kanske för att jag snart ska resa?), så blev dagen ändå superbra. Vi åt mat på Wokhouse och spenderade förmiddagen med att bara gå runt och kika. 
15.00 började musikalen på Chinateatern med Hanna Lindblad i rollen som Alex. Fruktansvärt bra musikal, låtarna och handlingen var lite annorlunda än filmen men inte mycket.
 
Med ett stort leende på läpparna lämnade vi Stockholm framåt kvällen och jag är mer än nöjd med min födelsedagspresent :)
Min vardag, Videos | | Kommentera |
Upp