Måndag 22 juni

 Bråvallaveckan har börjat. Inte för att jag ska på festivalen i år heller, men med tanke på att jag jobbar ute vid Biltema, så är vi beredda på en hel del människor i veckan. Samtidigt som det känns som att det kan bli rätt stressigt med långa dagar, så tror jag att det kommer bli rätt roligt och att dagarna kommer gå rätt fort på jobbet.

 
Förra veckan hade jag mitt första 10-timmarspass på jobbet: 05:00-15:00, ja vi var rätt trötta efter de där
timmarna, men vi klarade det och det kommer nog bli mer i sommar. Efter den långa tisdagen träffade jag Ellen, vi köpte med oss fika och satte oss sen hemma hos henne på balkongen och bara pratade ett par timmar innan jag kände att det var dags att åka hem och nästan gå och lägga mig. På midsommarafton träffade jag Louise, först på morgonen bakade jag en midsommartårta- sockerkaksbottnar, blåbär, vaniljkräm, jordgubbar, vaniljgrädde och banan, den blev i alla fall riktigt lyckad! Tråkigt att vädret verkligen sög, men vi gjorde midsommar till en bra dag/kväll med god mat, god tårta och skräckfilm hemma hos mig, så med andra ord en rätt lugn dag/kväll, men mycket bra! (y)
I helgen har jag jobbat, och i lördags när jag kom hem så åt jag mat med mor och far innan vi begav oss ut på en mysig promenad och hittade ett hav av blåklint, som vi såklart inte kunde motstå att plocka lite av. Mer promenad och träning efter söndagens jobb.
 
Ikväll ska jag och Emelie gå på bio och se Insidious, spännande...!
Min vardag | | Kommentera |

The Hunger Games; Mockingjay part 2


Det är över 4 år sen jag läste Hunger Games trilogin, och nu är slutet nära! Trailern är verkligen helt episk, jag kan nästan lova redan nu att jag kommer sitta med gåshud när vi ser den på bio i november (y).
Film, Min vardag | | Kommentera |

Måndag 7 juni

Det är alldeles för kallt för att vara juni, jag tror inte ens jag kommer ihåg när det var såhär kallt i början av sommaren. Jag hoppas att värmen är på väg, även fast jag ska jobba hela sommaren, så kanske man kan få in ett bad här och där och såklart lite glassätande (y). 
 
Förra veckan började jag med en kort förkylning, måndag-onsdag. I onsdags eftermiddag orkade jag mig ut för att träffa Ellen, och för att se att jag skulle orka med att jobba på torsdagen. Och det gjorde jag, trött blev jag men det gick bra. På torsdagskvällen bjöd bioklubben på en ny förhandsvisning -She's Funny That Way, lite konstig men bra film. I fredagskväll begav sig jag och Ellen till Finspång för Allsång på Slottet, vi fick biljetter av Ellens mor, så vi tog med oss lite gott att äta och en filt, och sjöng så fint tillsammans med 5000 andra personer och Molly SandénThomas Di LevaState of DramaAce of Wilder, m.fl. Det blev en mysig kväll och inte så tidigt som jag först hoppats på, då med tanke på att jag skulle upp till jobbet 05.45, på en lördag. 
Jobbardagen på lördagen kändes galet lång, men det gick bra! Spenderade sen kvällen med film och thaimat hemma hos bästa vännen Ellen. 
 

Idag har jag jobbat ett par timmar, och sen har jag bara tagit det lugnt och ska nog ta och gå och lägga mig rätt tidigt, då det väntas jobb imorgon också. 
Min vardag | | Kommentera |
Upp