Torsdag 21 april

Igår blev det en roadtrip för mig och Emelie. 20 april har jag gått och längtat efter ett bra tag och igår var det äntligen dags. Egentligen så har vi pratat om denna resa sen i november, så det var extremt roligt att det äntligen blev av! Mall of Scandinavia var galet stort, med hur många butiker som helst, matställen, fikaställen, frisör och nagelsalong. 
 
Vi åkte hemifrån vid 09 (en timme försenade än vad vi hade planerat). Tog med oss matsäck och stannade till och åt på vägen upp. Att hitta till Solna och Mall of Scandinavia var inte det lättaste, första avfarten och vi tog fel och irrade runt omkring Stockholm någon halvtimme eller så. Vi hamnde nere i hamnen, där vi stannade till för att tanka och kolla upp var vi var. Och som tur var så på något sätt var det inte långt kvar, och då hittade vi relativt snabbt, lite försenade enligt vårt schema, kom vi fram runt 12. Första butiken var också den enda butiken jag handlade i (förutom choklad till mor och far). Det blev en del, och jag känner mig riktigt nöjd med det jag hittade -en jacka (kappa), tre linnen och en kimono (?). 
 
Vi åt mexikanskt till lunch, och jag tror att vi båda två blev lite besvikna på maten. Helt okej, men det blev inte kyckling som vi hade beställt utan något kött. Lite tråkigt, men vi fick i alla fall ny energi för att forsätta kika runt i butikerna. Emelie handlade lite till och vid 16.30 satte vi oss ner vid Starbucks för att bara ta det lugnt innan vi skulle på bio.
 
Djungelboken Imax 3D. En upplevelse utöver det vanliga. Jag har aldrig testat Imax innan, och att få se Djungelboken på Imax var häftigt. Filmen var grymt bra, både spännande, rolig och välgjord. Ett tips är att gå och se den :).
 

Trött men nöjda med dagen åkte vi hemåt vid 20, stannade till för att käka innan vi kom hem framåt ca 22. En heldag på Mall of Scandinavia gör en trött, men det var så värt det! 
Min vardag | | Kommentera |

Fredag 15 april

En heldag iväg med mamma till Ullared igår. En riktig mysdag med massor av shopping och bara känna sig ledig var otroligt skönt. Klockan hade jag ställt på 04.30, lite trött men riktigt taggad att åka till Ullared. Igår hade jag ingen lista att gå efter, och det känns alltid lite nervöst att åka utan lista för då blir det bara spontanköp. Och det blev det minsann! Men jag är riktigt nöjd med mina inköp; jumpsuit, byxor, träningskläder, underkläder, mascara, film, hatt, skor och godis. Det var lagom med folk, inte för mycket alls och det gick snabbt i både restaurangen och i kassan så det var bara positivt. Trötta men nöjda kom vi hem vid 20 igår.
 
 

Nu är det jobb som gäller fram till tisdag och sen ser jag verkligen fram emot en stockholmsresa med Emelie på onsdag. 
Min vardag | | Kommentera |

Filmer att se fram emot 2016

"En föräldralös pojke växer upp i djungeln och uppfostras av vargar, björnar och en svart panter." Premiär 13 april.
 
Game of Thrones, alla vet handligen vid det här laget -ingen film, men definitivt en av tv-höjdpunkterna i år. Premiär 24 april.
 
"Med ett andra barn på väg är Mac och Kelly Radner redo att ta det slutgiltiga steget in i vuxenvärlden – en flytt till villaförorten. Men precis när de åter tagit kontroll över grannskapet och gör sig redo att sälja flyttar ett nytt sällskap in. En kvinnlig studentförening, snäppet galnare än Teddy och hans bröder någonsin kunnat drömma om." Premiär 4 maj
 
"Apocalypse, den första och starkaste av alla mutanter i X-Men universumet, tog krafter från andra mutanter för att bland annat bli odödlig och osynlig. Efter tusentals år vaknar han igen och blir djupt besviken på den nya värld han möts av. Han rekryterar flertalet mutanter, bland annat en förkrossad Magneto, för att rensa världen på människor och skapa en ny världsordning där han själv regerar." Premiär 27 maj
 
"Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans." Premiär 17 juni
 
 
"It feels good to be bad... Samla ett gäng fängslade superskurkar och förse dem med de kraftfullaste vapnen regeringen kan uppbringa. Skicka sedan iväg dem på uppdrag att besegra en fiende som sägs vara oövervinnlig." Premiär 3 augusti.
 
"Fantastiska vidunder och var man hittar dem är baserad på boken skriven av Harry Potters författare J.K Rowling. Historien utspelar sig ett decennium innan Harry Potter och hans vänner börjar på Hogwarts och handlar om Professor Scamanders resor i den magiska världen och alla fantastiska vidunder han möter i den." Premiär 18 november
Film | | Kommentera |
Upp