Söndag 28 augusti

Haft en riktigt bra vecka! Lite lyxigt med 3 dagar ledigt. Men det har jag verkligen tagit vara på. I onsdags tog jag först sovmorgon och efter lite filmtittande på dagen så träffade jag Louise för att gå på bio. Vi gick och såg Nerve, den var rätt bra. Fast det bästa måste ändå varit att vi var helt ensamma i salongen, så vi kunde gott sitta och kommentera hela filmen tillsammans utan att någon blev irriterad. Avlustade med vårt vanliga snack i bilen i några timmar innan det var dags att gå in och lägga sig. 
 
Min andra lediga dag var i fredags. Jag och mamma åkte och besökte mormor och morfar. Det var mycket trevligt med fika och ett stopp på Tacobar på vägen hem. Igår jobbade jag hela dagen. Trött men förväntansfull på kvällen åkte jag hem när jag slutat för att göra mig i ordning lite snabbt för att sen gå över till Emma och spendera kvällen där. Kvällen blev perfekt. Det var alldeles för länge sen vi sågs, tror det till och med kan vara över 6 månader sen (!). Vi lagade tacopaj, skrattade och pratade hela kvällen, och hade det bara hur bra som helst. Saknat detta.
 
Ledig idag med. Ingenting planerat, kanske baka något gott eller spendera lite tid i nån bok.
 

Min vardag | | Kommentera |

Lördag 20 augusti

Slutet av en ny vecka. Har en relativt skön jobbvecka den här veckan, var ledig måndag och torsdag. I måndags blev det en riktigt mysig systerdag med Alice. Filmdag och bakning hanns med. Vi provade att göra Banoffeepie, och det blev riktigt gott. Nästan så gott att vi knappt orkade med den biten vi tog till oss. Men enkelt och hur gott som helst, så det kommer lätt bli fler gånger (y).
 
I onsdags så fyllde Helen år. Vi gick och middag på Butler's. Det var lika gott som vanligt och vi hade det riktigt trevligt med god mat, drinkar och skratt. Jag slappade bara i torsdags, gjorde i princip ingenting, men det var rätt skönt det med.
 
Augustifesten. Jag åkte ner en snabbis med familjen igår. Middag på Urbane Goat, en tur på marknaden (besviken över vad som fanns), och avslutade kvällen med Disneytema på fyrverkerierna. Trött idag igen. Ingenting planerat för kvällen förutom film... hehe. 


Btw. Jag har upptäckt ett nytt favoritband -Twenty One Pilots
 
Min vardag | | Kommentera |

Lördag 13 augusti

Bästa dagarna har jag haft, verkligen. Jag har ju min lilla minisemester på 5 dagar nu. Det är så välbehövt, senaste veckan har jag varit så fruktansvärt trött på kvällarna att jag nästintill somnat runt 20. Men torsdag-måndag är jag nu ledig och torsdag-lördag har varit perfekta. 

I torsdags vaknade jag redan 6.30 tyvärr, men bara vetskapen om att jag inte behöver gå upp är helt underbart. Men efter att ha legat och vridit på mig i någon halvtimme gav jag faktiskt upp och gick och la mig i soffan istället och såg på The Dark Knight, vilket var en förvånansvärt bra film! :) Gjorde sen ingenting speciellt på förmiddagen, Alice var hemma så vi såg på en skräckfilm och åt lunch tillsammans innan jag skulle bege mig in mot stan. 
 
Träffade Ellen vid ca 14.40, gick och handlade mat och sen hem till henne. På kvällen gick vi och såg Suicide Squad (gillade verkligen den filmen...), och gick efter det en promenad innan hem för filmkväll. Igår (fredag), var det dags för Spadag! Vi gjorde våra egna hårinpackningar, ansiktsmask och fotbad. Blev riktigt bra, förutom att försöka få ur avokadobitar ur håret. Vi fixade naglar och klippte min lugg för att sen slappa till Andra Avenyn och film. 
På kvällen gick vi till Butler's för att äta en riktigt god middag! Gick senan på en spontanbio -Captain Fantastic. Gillade den här filmen starkt också, en riktigt feelgood film, men ändå djup. Natten avslutades med filmer som de filmfantaster vi är (y)
 

Idag kom jag hem vid 11.45 ungefär. Duschade och fixade mig i ordning innan jag, mamma och Alice åkte ner på stan. Det shoppades jeans, tröja, present, inredningssaker och annat. Vi åt god lunch på Broadway och fikade på Coffeehouse. Det blev en riktigt mysig mor/döttrar dag! 
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp