Onsdag 27 juli

Oh happy day!
 

Nu är vi i mitten av veckan och än så länge har jag haft det superbra! Mycket jobb, mycket folk på jobbet och det gör en totalt slut när man kommer hem, men tiden går fort och det är roligt när det är mycket att göra ändå. 
 
Jag och Emelie träffades i måndagskväll för att äntligen gå på vår traditionella skräckkväll på bion. Vi började med TacoBar, bara för att det är supergott och oemotståndligt ibland (a). I år valde vi att se The Purge; Election Year och jag tror vi valde rätt. Den var obegalig, men helt okej för att vara den tredje Purge filmen.

 
Idag! Woho äntligen var dagen som jag längtat till här! Jag och Ellen åkte äntligen på vår lilla Roadtrip. 8.30 kom vi iväg imorse, och påbörjade vår resa till Gränna. Vi stannade till och åt tidig lunch vid en utkiksplats över vättern. Efter det åkte vi nån kilometer till ett supermysigt fik precis vid vägkanten, utsikt över åkern, vättern och Visingsö. Perfekt! Vi kom fram till Gränna vid ca 11.30, dags för polkagrisjakt! Och polkagrisar blev det minsann!
Vi kände oss nöjda efter ca 2 timmar och åkte vidare till Varamon för att ta en kallt men efterlängtat dopp. Där blev vi inte kvar länge eftersom solen knappt ville titta fram och det var lite väl kallt. --> vidare till Ljungsbro och Cloetta -bara för att vi var i trakterna. Godis blev köpt och till sist åkte vi till Ikea för att äta middag och fika en sista gång. 
 
Idag fick jag äntligen lite sommar/semesterkänsla. Det har varit hur underbart som helst att bara släppa jobb och vardag för några timmar och åka iväg. Guldvärd har denna dag varit ♥.
 
 
Två dagar till på jobbet innan ledig helg, pappas födelsedag och Mall of Scandinavia (förhoppningsvis).
Min vardag | | Kommentera |

Söndag 24 juli

Jobb blandat med kompisar kan ibland bli perfekt och det blev det den här veckan som varit. För ca 3 veckor sen bestämde vi (jag, Emelie och Lina) oss för att försöka hitta en dag då vi alla kunde träffas utanför jobbet. Det var knepigt men vi hittade en dag, tre veckor framåt och i måndags så slutade jag 15 och de andra 16. Så vi valde att åka ner til Athena och äta en god grekisk middag tillsammans. Senaste gången vi tre gjorde något tillsammans var oktober, så det var verkligen dags, och nu hoppas vi på att det inte tar lika lång tid att få en ledig eftermiddag tillsammans (y).
 
I onsdags, på min enda lediga dag den här veckan, träffade jag Emelie. Eftersom vi inte heller hade setts sen ca 2 månader tillbaks så blev det en mysig eftermiddag med sallad på Lindahls och en promenad längs strömmen. Sen har det varit jobb till 100%. Igår efter jobbet så firade vi Tilde med mammas släkt, vilket var riktigt härligt roligt att få träffa allihop igen! 
 
Nu fortsätter jag jobba fram till onsdag, och då åker jag och Ellen på en liten roadtrip till bla Gränna och Varamon om allt går enligt planerna (y)
 

Min vardag | | Kommentera |

Fredag 15 juli

 Halva sommaren är förbi och jag tycker att det nästintill att det går alldeles för fort. Utöver Kreta har jag inte hunnit göra så mycket mer. Förra veckan blev jag åter igen förkyld med både feber, hosta och nysningar. Men efter ett par dagar hemma i sängen så var jag till sist tillbaka på jobbet igen, och nu är både sommaren och semesterfirare i full gång i varuhuset.
 
I onsdags kväll träffade jag Louise och Ellen för att åka ner för att se Miriam Bryant som spelade på Tyska Torget. Fullt med folk o en riktigt bra kväll med Miriam, lite vardagslyx sådär på en onsdag :). 
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp