Onsdag 27 juli

Oh happy day!
 

Nu är vi i mitten av veckan och än så länge har jag haft det superbra! Mycket jobb, mycket folk på jobbet och det gör en totalt slut när man kommer hem, men tiden går fort och det är roligt när det är mycket att göra ändå. 
 
Jag och Emelie träffades i måndagskväll för att äntligen gå på vår traditionella skräckkväll på bion. Vi började med TacoBar, bara för att det är supergott och oemotståndligt ibland (a). I år valde vi att se The Purge; Election Year och jag tror vi valde rätt. Den var obegalig, men helt okej för att vara den tredje Purge filmen.

 
Idag! Woho äntligen var dagen som jag längtat till här! Jag och Ellen åkte äntligen på vår lilla Roadtrip. 8.30 kom vi iväg imorse, och påbörjade vår resa till Gränna. Vi stannade till och åt tidig lunch vid en utkiksplats över vättern. Efter det åkte vi nån kilometer till ett supermysigt fik precis vid vägkanten, utsikt över åkern, vättern och Visingsö. Perfekt! Vi kom fram till Gränna vid ca 11.30, dags för polkagrisjakt! Och polkagrisar blev det minsann!
Vi kände oss nöjda efter ca 2 timmar och åkte vidare till Varamon för att ta en kallt men efterlängtat dopp. Där blev vi inte kvar länge eftersom solen knappt ville titta fram och det var lite väl kallt. --> vidare till Ljungsbro och Cloetta -bara för att vi var i trakterna. Godis blev köpt och till sist åkte vi till Ikea för att äta middag och fika en sista gång. 
 
Idag fick jag äntligen lite sommar/semesterkänsla. Det har varit hur underbart som helst att bara släppa jobb och vardag för några timmar och åka iväg. Guldvärd har denna dag varit ♥.
 
 
Två dagar till på jobbet innan ledig helg, pappas födelsedag och Mall of Scandinavia (förhoppningsvis).
Min vardag | | Kommentera |
Upp