Söndag 23 april

En aning för lite sömn den här helgen, men det har varit värt det. Igår (lördag) hade jag ställt alarmet på 2.30. Ja på en lördag, och det är inte ens morgon utan mitt i natten. Så jag var inte supertaggad på att ta bilen, hämta upp Ellen, åka in till Resecentrum för att sätta sig på en buss klockan 4 för att åka till Ullared. Men efter ett par timmar i bussen vaknade vi till och det blev en superbra shoppingdag. Hittade mycket roliga och fina saker till mig själv, blev rätt dyrt med tanke på att jag inte behövde någonting av det jag köpte, men jag är nöjd och jag ångrar inget av mina köp (än så länge i alla fall). Helt galet trötta återvände vi hem vid 17, efter 9 timmar i varuhuset. Kom hem vid 21.30, och nästan kröp till sängen så trött som jag var. Men som sagt en så lyckad dag, alltid lika bäst att åka med dig, Ellen ♥
 
Den här veckan har jag mått sisådär, förkylning går just nu i familjen, så jag väntar lite på att den ska slå till ordentligt, vilket den inte gör tydligen. Mådde bättre i fredags, igårnatt när jag vaknade inför Ullared så kände jag mig halvdålig igen. Och idag mår jag fortfarande sådär. Jag hoppas att det snart blir bättre, imorgon väntas tandläkaren -igen-. Fruktansvärt som det alltid känns att gå dit, men lika bra att få det gjort. Känns som att jag aldrig blir av med dem.

Min vardag | | Kommentera |

Tv-tips

Som många säkert vet vid det här laget ser jag på väldigt mycket tv-serier och filmer. Dock nu när jag haft så mycket med jobbet så har det inte blivit så mycket av något av det tyvärr, men en serie har jag tagit mig extra tid till. 13 Reasons Why. Kolla in den serien, en så otroligt gripande och bra tv-serie som man verkligen fastnar för och den känns äkta och är så välgjord, baserad på en bok -som jag givetvis har beställt nu. 
 
 
Andra bra serier; The 100, Riverdale, Big Bang Theory, The Middle, Shadowhunters, Skam, Grey's Anatomy, The Fosters.
Min vardag | | Kommentera |

Söndag 9 april

Har haft en superbra vecka! Har hunnit träffat flera saknade kompisar som jag inte träffat på väldigt länge. I tisdags så sågs jag och Emelie för lite mat på Spicy för att sen gå och se filmen Life på bio. Inte riktigt min typ av film, tror jag missade ca 1/3 av filmen pga av att jag blundade. Men så kul att träffas igen i alla fall!
 
I onsdags var jag ledig och fick äntligen träffa Malin igen! Hon har varit o rest i ca 3 månader, så att bara ses och prata i flera timmar var hur härligt som helst! Jobbade i torsdags, men jag och Ellen möttes upp vid Brödernas efter jobb och plugg för att ha det lika bäst som vi alltid har det. 
 
Fredagskvällen tillbringade jag med EvelinaJulia och Vanessa i Julias torp. Galet roligt att alla var samlade igen, då Vanessa varit och rest sen i november. Så med grillning, spel och bara massa prat avslutade jag fredagen på bästa sätt!
Igår (lördag) hade jag först ett kortpass på jobbet 8-12. Åkte sen hem och slappade några timmar innan jag och mamma begav oss ner på stan för att först gå och äta på Texas, sen gå en mysig promenad runt stan för att sen gå till Louis De Geer för Från Broadway till Duvemåla. En slags konsert ihop satt med massa musikallåtar från vissa av mina favoritmusikaler. Kunde inte blivit en bättre lördag!
 


STOCKHOLM 2017-04-07 
Min vardag | | Kommentera |
Upp