- - 2017 - -

Det här året har bjudit på en hel del roliga saker, men även lite tråkiga saker (men ändå nödvändiga saker).
Det tråkiga har egentligen bestått av mina tandläkarbesök med visdomständerna, men nu är de borta!!
Körkortet blev äntligen avbockat, en gång för alla.
 
Mina resor utomlands har varit guldvärda -Norge och Grekland. Norge var nog en av de bästa resor jag varit på, vår vandringsresa som vi satt ihop helt själva, jag och Emelie. Och genomförde den till 100%, ångrar ingenting, även om det var klagomål på båda vandringarna, så var de så oerhört mäktiga när vi nådde våra mål. 
 
Även resorna i Sverige har varit bäst. Göteborg med familjen var ju hur mysigt som helst, och så nödvändigt att få tillbringa en hel helg tillsammans med familjen, bara vi. Jul på Liseberg var rätt så häftigt måste jag själv säga, och kommer helt klart komma tillbaka. Ullared, Stockholm, Gränna och Jönköping har även gjort mitt år lite bättre.
 
Finaste Alice, tog studenten i juni, och jag var ju en galet stolt och glad storasyster som stod med en stor konfettiraket (?) i publiken när det var dags att springa ut. 
 
Alla mina fina vänner jag har hunnit umgåtts med detta år, ni har gjort det här året bäst! 

Min vardag | | Kommentera |

Söndag 17 december

Haft en väldigt bra helg måste jag säga. Jag inledde den i fredagskväll efter jobbet med mamma och pappa, då vi gick på julkonsert i Louis De Geer. Hur mysigt som helst, och det var David LindgrenThomas Di Leva och Sofia Källgren som höll i konserten. Jag försöker samla på mig så mycket julkänslor jag kan den här julen, då jag missade allt som hade med julen att göra förra året, och det går ändå bra tycker jag. 
 
I lördags så jobbade jag hela dagen, mycket folk men det gick bra. Avslutade kvällen tillsammans med familjen med Så mycket bättre och Love Actually. Idag fick äntligen jag och Louise ihop en dag tillsammans, inte det lättaste när den ena pluggar och den andra jobbar, men vi har haft en riktigt bra dag och det var värt ca två månaders väntan. Vi valde att åka ut tll Kolmården, strosa omkring lite där, titta på djuren och gå på julmarknaden. Jättemysigt, men isande kallt. Så blev lite av en kort visit. Åkte sen vidare till Spicy Hot för att äta lite och defintivt värma oss. Vi har fått en idé på en ny stor resa att göra, vi får se vad som händer, än så länge bara en idé. Men det vore riktigt roligt. 

Nu jobbar jag måndag-onsdag, ska träffa Emelie onsdageftermiddag -alltid lika roligt! Sen ska jag pynta och baka och slå in paket och pynta lite till på torsdag och fredag. Innan jobb den 23e. Och sen är det juuuul! Och efter jul så ÅKER JAG OCH ELLEN TILL LONDON -DEN 27e.
Min vardag | | Kommentera |

Torsdag 7 december

Stockholm x2 på 3 dagar. Älskar huvudstaden, men just nu känner jag mig en aningen mätt på den. Jag och Ellen åkte upp tidigt i lördagsmorse. Vi kom upp runt 9.30 och gick till Mr Cake (såklart!). Men det var så sjukt mycket människor där, så det tog ett par minuter innan vi fick ett bord -vi fick faktiskt dela ett litet bord med ett par, men hur gulligt som helst. Jag valde lemon meringue pie och varm choklad. Den varma chokladen var så oerhört god, ochäven pajen såklart. Älskar verkligen Mr Cake. Sen fortsatte vi dagen med julmarknader, lite shopping och bio. Som vanligt -perfekt.
 
I tisdags tog jag bussen upp själv, för att möta upp Theresa. Just nu pluggar hon i Finland, och vi har inte setts på ca 13 månader. Så vi bestämde i höstas att hon skulle ta båten över och vi skulle tillbringa en dag i Stockholm tillsammans, så det var hur roligt som helst. 

Idag. Torsdag. Var det dags för min andra tandoperation. Som vanligt trodde jag att jag skulle svimma av nervositet, men jag fick lugnande som hjälpte litegrann. Men när det väl var dags att lägga sig i stolen, få alla bedövningssprutor och försöka slappna av, det var inte det lättaste. Fick faktiskt ha en mössa på mig, och någon slags duk över mig. Men idag använde jag faktiskt hörlurar, på högsta volym, gick lite lättare men bland det värsta jag gjort hos tandläkaren. Men nu är tanden ute och hoppas att jag återhämtar mig relativt snabbt!
Min vardag | | Kommentera |
Upp