Söndag 30 juli

Den här helgen har varit så bra. Den började egentligen i torsdags för min och mammas del. Vi åkte nämligen upp till Stockholm över dagen och strosade bara runt, blev även liiite shopping för oss båda. Men älskar en spontantripp till huvudstaden, så dagen blev awesome! I fredags så påbörjade vi vår lilla minisemester med familjen, vi åkte ner till Jönköping på fredagseftermiddagen, checkade in på hotellet och åt god middag innan vi gick ut och utforskade Jönköping. Jag blev lite förälskad i staden, så himla mysig och trevlig stad precis intill vattnet. 
 
Igår (lördag) ställde vi alarm klockan 7 på morgonen för att åka till Ullared (japp mitt i sommaren, lönehelg + dåligt väder). Vi kom fram runt 11, och det var ingen kö -än. Så det var bara att gå rakt in, men så otroligt mycket folk. Tror inte riktigt jag varit med om så mycket folk på Ullared förut. Den här gången åkte vi mest för att visa pappa som inte varit där på ca 20 år. Men det blev lite shopping i alla fall (såklart!). Jag fick med mig hem, mobilskal, mobilplånbok, en film, en bok, flipflops och toffsar. Det var nog det, en snabbvisit, men det kändes tillräckligt den här gången. När vi kom tillbaka till hotellet, bytte vi om och begav oss mot Hooks Herrgård för att tillbringa kvällen med Diggiloo i regnet. En blöt men rolig och mysig kväll!
 
Idag så har vi inte gjort så mycket. Vi checkade ut och påbörjade resan hem, med stopp i Väderstad på ett mysigt litet fik. Idag är pappas födelsedag, -grattis!! ♥ Så ikväll ska vi ut och äta någonstans och fira med paket såklart!
 

Nu väntas bara en arbetsvecka kvar, seeeeeeen seeeeemester! ✹
Min vardag | | Kommentera |

Resor 2017

Åh vilken sensommar och höst det kommer bli! Nu har jag hela 3 resor inbokade på 5 månader... Först ut om lite över en vecka är Norge. Ut och bila och vandra med Emelie till Trolltunga och Preikestolen bland annat. I september bokade jag och Helen just precis en vecka i Grekland(!!). Väldigt spontant egentligen, även fast vi pratat om det ett tag. Ska bli riktigt skönt och framförallt roligt att komma tillbaka till Kreta igen. Och i december smäller det (bokstavligt talat), med nyår i London med Ellen
 
Min vardag, Resor | | Kommentera |

Film och serier höst 2017

Nya trailers, för nya säsonger till hösten. Många nya trailerns för tv-serier och filmer släpptes till helgen, och jag är så pepp på framför allt Stranger Things och The Walking Dead
 
  
 
 
 
Film, Min vardag | | Kommentera |
Upp