Tisdag 20 juni

 Har haft en riktigt superhelg denna helg. Började med att vara långledig, fredag-söndag eftersom Alice skulle ta studenten i fredags. Blev en perfekt dag, var så himla härligt att se dig springa ut, Alice!! Nu är gymnasiet avklarat! Efter utspringet så åkte vi hem och så kom släkten några timmar senare, fullt hus men jättemysigt att träffas allihopa samtidigt! 
 
I lördags så tog vi det lite lugnt på dagen, vi monterade ihop min hängmatta (äntligen!) Så låg där några timmar och brände mig litegrann. Så härligt! På kvällen kom mina mostrar med familj och mormor. Saknar dessa stunder med släkten. 
 Jag och Ellen åkte till Gränna i söndags. Det blev en heldag med ett flertal mysiga stopp både på ditvägen och hemvägen. Solbrända (helt röd blev jag), bilen fylld med polkagrisar återvända vi hemåt på kvällen, för att avsluta med promenad ute hos mig och bara prat på altanen. Sommar, äntligen är det sommar på riktigt!
 
Igår jobbade jag, så mycket folk i varuhuset så jag var rätt slut när jag kom hem lite senare än tänkt. Idag ska jag och Emelie gå på bio, ser fram emot det!

Min vardag | | Kommentera |

Måndag 12 juni

Jag känner att jag inte riktigt hinner med hur snabbt tiden har gått det här året än så länge. Förstår inte riktigt var tiden tagit vägen, det mesta jag gjort är väl att jobbat. Nu är vi i alla fall i juni och det känns bra -om bara värmen kunde återvända. Men det är ju svensk sommar så man är väl inte så förvånad. 
 
De senaste veckorna har jag mestadels jobbat, träffat kompisar och en och en annan resa till Stockholm. Jag och Ellen åkte till Mall of Scandinavia förra helgen. Blev en del shoppande för min del även denna gång, men fortfarande inget jag ångrar. Vi gick (snarare sprang, för vi höll på att missa tiden) till Imax för att se nya Piratesfilmen. Helt klart riktigt bra! Älskar alla små roadtrips man tar ibland, förutom att vi alltid på något sätt åker fel i Stockholm, men börjar vänja mig. Igår efter jobbet så åkte vi även till Smultronstället i regnet. Har inte varit där sen sista veckan på gymnasiet, så det var kul att försöka sig på en av glassarna igen. Ingen av oss åt upp, men riktigt goda!
 
Idag var min fruktade dag här. Imorse åkte jag och mamma in till Smile tandläkare för att göra min första (mindre) operation av en visdomstand. Livrädd som jag är när jag ska till tandläkaren gjorde inte saken bättre, jag fick lugnande som jag inte tyckte hjälpte, men har seriöst den bästa tandläkaren man kan tänka sig. Dock var hela ögonblicket av borttagningen av tanden förjävlig, riktigt obehaglig och otäck, även fast jag var så bedövad att jag inte kände någonting. Men första tanden är borta och det gick väl bra med tanke på hur rädd jag var. I höst blir det den större operationen.
 
Förutom vad jag har gjort, så har Alice gått på bal och det är studentvecka nu. Att min syster ska ta studenten ska bli så roligt. Är så oerhört stolt över dig! ♥ 
Så på fredag är det äntligen dags för studentfirande med hela släkten och det ska bli himla kul!

Min vardag | | Kommentera |
Upp