Söndag 25 november

Haft en riktigt bra helg. Långledig fredag-söndag. I fredags bestämde jag mig för att börja lite smått med julpyntet. Så himla roligt att få julpynta sin egen lägenhet, och är så nöjd med min julstjärna i grön sammet och min ljusstake. I fredags var ju även black friday. Jag hade till en början sagt till mig själv att jag inte tänker kliva ut den dagen på grund av att folk. Men så gjorde jag det runt lunch för att åka ner till stan och köpa glödlampa och lite annat. Så otroligt mycket folk, jag var bara nere och vände ungefär, så det var ju skönt. På kvällen träffade jag Ellen, vi gick en snabbis på stan -lite mindre folk i alla fall-, sen gick vi till spicy för att äta och avslutade kvällen med nya Harry Potter på bio.  Blandade åsikter har jag kring filmen, den var väl bra, men rätt mycket som jag inte gillade. 
 
Igår så dök mamma och pappa upp vid lägenheten strax efter lunch. Vi satte äntligen upp mina tavlor, och det blev faktiskt riktigt bra! Det jag egentligen saknar just nu är väl egentligen en lampa till köket och en hylla av något slag till vardagsrummet. Jag köpte mig en lampa till köket för ett par veckor sen, men ångrade mig, så vi tog oss ut till Bauhaus för att lämna tillbaka den och köpa lite annat istället. 
Jag, mamma och pappa gick och såg Bohemian Rhapsody framåt kvällen. Det var faktiskt min andra gång jag såg den, men helt klart den bästa filmen 2018. 
Så ja, det blev lite av en biohelg, men en riktigt bra sån! Nu väntas jobb denna vecka, träffa Louise på onsdag och åka till Stockholm med mamma på torsdag. Känns bra.
Min vardag | | Kommentera |
Upp