Torsdag 24 januari

Nytt år nya möjligheter, right? Det nya året har börjat bra, vi blev fast anställda, jag och mina jobbarkompisar på dollar förra fredagen. Det känns helt underbart.
Jag har varit på bio två gånger än så länge. Jag och Louise gick och såg en film som heter Beautiful Boy med Timothée Chalamet och Steve Carell i huvudrollerna. En riktig gripande film, men så bra! Förra veckan var jag, Louise och Emelie och såg Glass, uppföljaren till Split. Mina förväntningar var skyhöga, och tyvärr mötte inte filmen dem. Jättesynd, den var bra, men absolut inte som Split. 
 
I söndags fyllde jag år. Det blev en mysig och lugn födelsedag hemma hos familjen. Vi lagade lasagne och istället för tårta blev det marrängswiss till efterrätt. Jag fick doftljus, pappershållare i marmor, träningstights, ring från pandora och 4 muggar från Carolina Gynning. Är så nöjd och glad över mina presenter, så tack familjen 
 
Det har blivit en del shoppande för mig senaste månaden, har bara varit på det humöret. 2 Yankee doftljus och 3 ringar från pandora har blivit köpta. If you love them, you love them. Man kan väl inte ha för många doftljus...? Så länge man inte har dem tända alla samtidigt haha. 
Min vardag | | Kommentera |
Upp