Ett paket

Ja ett paket till mig hittade jag i brevlådan! Vad kan det vara måntro? 

Wow! Nu är det sommar -på riktigt! Idag tog jag på mig mina blåa "jeansshorts" och en vit & blå blus. Jag ångar inte en sekund av att jag tog shortsen! Om jag hade tagit mina vanliga jeans hade jag nog svettats halv ihjäl tror jag. Men jag ska absolut inte klaga på värmen nu när den äntligen är här. Förhoppningsvis håller den i sig såhär ett tag nu så man kan ta sitt första dopp så snart som möjligt.

Jag har ont i huvudet. Eller inte direkt ont i huvudet när jag står eller sitter som vanligt. Men så fort jag ska böja mig ner, så får jag så ont i huvudet att jag inte kan vara därnere länge. Det kan ha att göra med min migrän. Jag fick migrän igår kväll när jag och mamma var på Hageby. Ingen rolig känsla, jag såg väldigt konstigt och var konstant yr i minst 2 timmar. Men sen gick det över, men vem vet. Det kanske är vanlig "ont i huvudet" bara. Får ta och dricka och vila. Vila kanske inte går eftersom jag har prov imorgon, men senare kanske. Dock ska jag ta och baka -igen-, eller baka och baka, göra hemmagjord chokladpudding med vaniljgrädde till kvällen. Väldigt gott faktiskt, för er som inte provet det :)

Joo... paketet, när jag kom hem förut -för ca 30 minuter sen, så hittade jag som sagt ett paket i brevlådan! Och det var till mig! Haha, jag visste -förhoppningsvis- redan var det var. Men jag kunde inte vara säker, så jag slet upp det igen och hittade det jag sökte efter! :)


Min bok! Min älskade bok! Nu har jag andra delen av Hush Hush-serien och den passar ju helt utmärkt bredvid min Fallen Ängel. Det var bra att jag fick den idag, för igår kväll läste jag ut Beautiful Dead - Summers bok. Så nu har jag Förlorad Ängel att läsa (+ 3 andra böcker egentligen)
Min vardag | | En kommentar |
Upp