Svensk sommar

Bråvalla...? Nej inte för min del, inte vad jag har planerat i alla fall, men vem vet det kan ju bli något spontanbesök. Vad gör jag då när jag inte är på Bråvalla som resten av halva stan? Jo, jobbar, shoppar och går på bio. Förra veckan blev rekordmånga biobesök för min del, The Fault in Our StarsWalking on Sunshine (medlemskväll) och 22 Jump Street. Efter att ha fällt många tårar till TFIOS så var det en rejäl lättnad att få skratta av sig till 22 Jump Street

Den här veckan så har det blivit en del jobb, men ändå andra roligheter. Igår (torsdag) så träffade jag Emelie, vi tog oss en promenad runt härliga strömmen, åt mat på stan och sedan så slog vi oss ner (japp ni gissar nog rätt) i biosalongen för en skräckfilm -Oculus. Idag blev det ett kärt återseende för mig och Madelene, vi tog en fika på stan, pratade om allt mellan himmel och jord men mestadels om TFIOS. Sedan fortsatte vi på stan och efter någon timme så var jag en aning fattigare men helnöjd med mina inköp som bestod av -en klänning, 2 par skor och 2 böcker. Sen väntade jobbet en kort stund, nu är jag hemma, och har precis kramat ur vatten ur strumporna, jeansen praktiskt taget droppade när jag hängde upp dem. Är det svensk sommar måntro...?

Nu ska jag sätta mig tillrätta i fåtöljen och fortsätta på en av böckerna jag håller på med, sen har jag ju en del andra böcker som ska läsas, så det är bara att sätta igång :). 
Min vardag | | Kommentera |
Upp