Höstkänslor

Nu är hösten här och när det är sol och blå himmel så är ju hösten faktiskt en av de bästa årstiderna. Så många fina färger, man får tända ljus och kastanjerna dyker upp. Jag har inte skrivit här på ett tag -som vanligt-, men inget spännande att berätta egentligen.
 
Förra helgen åkte mamma och pappa bort över helgen, så då bodde Ellen här, och sen jag en natt hos henne. Vi tränade först på torsdagskvällen och gick och la oss skapligt den kvällen, då Ellen skulle upp och jobba på fredagsmorgonen. När hon jobbat klart för dagen träffades vi vid Mirum, handlade lite inför kvällen och gick sen hem och påbörjade vår awesome helg ordentligt. Min lugg blev klippt, vi färgade också, men syntes tyvärr inte mycket. På lördagen så firade jag och Alice kusinen Tuva på eftermiddagen och sen for jag hem till Ellen. Så förra veckans helg blev en ritkigt höjdare!

Veckan som varit nu så har jag träffat lite kompisar -Matilda och Louise bland annat, vilket var otroligt kul :). Igår -lördag, så tog jag och Amanda en riktigt härlig höstpromenad. Vi gick förbi hästar, ut mot landet och till slut stod vi med 4 rådjur på ena sidan, och 4 älgar på andra. Jag kan ha tyckt att det var en aning för häftigt, men det är verkligen inte varje dag man får se 4 rådjur och 4 älgar samtidigt!

Utöver kompisar och den fina hösten så har jag krupit ihop i fåtöljen och sträckläst -The Scorch Trials, påbörjade sista delen av The Maze Runner trilogin -The Death Cure imorse, och jag vet redan nu att det kommer vara utläst om bara ett par dagar. 
Min vardag | | Kommentera |
Upp