Fredag 23 oktober

Den här veckan har verkligen flugit fram. Förra helgen jobbade jag på lördagen och på söndagen åkte vi till mormor och morfar i Valdemarsvik, mamma och jag. Det blev god fika och en tur upp till den nya utkiksplatsen över stan.
I tisdags var det medlemskväll med bioklubben. De visade En underbar jävla jul, så både jag och Ellenskrattade gott under hela filmen, en riktig rolig julfilm! 
 
I onsdags var det äntligen dags. Jag och Alice tog tåget upp till Stockholm på morgonen, för att sen äta lunch nästintill direkt vi kom fram och sen gick vi mot gamla stan för att leta efter hotellet. Och hotell kanske man inte kan kalla det, Old Town Lodgevar mer av ett hostel men ett riktigt fint sådant. Vi bodde i sovsal vilket fungerade utmärkt. Vi gick mot globen strax efter 15, och det tog ett tag då vi gick lite fel när vi kom fram till området runt omkring globen. Men efter ett tag stod vi i kön, och även om det bara var ca 2 timmar och 30 minuter kvar till insläppet skulle vara så var vi ändå väldigt långt fram. Och som vi frös i kön, det var nästan olidlig väntan. Men till sist kom vi in, sprang till garderoben för att sen sätta oss ner och påbörja väntan. Förbandet (Sunset Sons) var bra, men inte riktigt in smak. ca 15 minuter försenade var det äntligen dags. Imagine Dragons intog scenen och globen fylldes med skrik. Jag älskade hela konserten och efteråt hade både jag och Alice ont i både fötter och hals. Men riktigt nöjda tog vi tunnelbanan in till stan igen och somnade riktigt trötta men glada.
 
Dagen efter väntade vi mest på att få åka hem, jag hade sovit sisådär under natten och var bara fruktansvärt trött under dagen. Vi kikade runt lite snabbt i några butiker innan vi åt lunch och gick mot Centralen. Jag lyckades få några minuters sömn på tåget, och sen vilade jag lite när vi kom hem, för sen igår kväll var det dags för bio igen. Ed Sheeran; Jumpers for Goalposts stod på schemat, och det var lite av en nostalgitripp, även om det inte var filmat från just vår konsert i Dublin, så var det ändå ungefär samma låtlista han spelade. Så det var riktigt roligt att se!

Idag har jag inte gjort någonting, vilket varit riktigt skönt. Nu väntas sen jobb i 6 dagar, så nu kööööör vi.
Min vardag | | Kommentera |
Upp