Onsdag 16 september

 Förr förra tisdagen (1/9) fick jag  besök från Tyskland, min kompis Theresa kom till Norrköping för att stanna en vecka hos mig. Nervöst var det, då det var första gången vi skulle träffas, då vi bara hade skypat en gång innan, och haft kontakt via facebook de senaste 4 åren, så nu var det äntligen dags att träffas och veckan blev helt perfekt. Det har blivit både svenska och engelska hela veckan, men mest engelska.
 

Det blev en del fikastunder -Espresso House blev ett favoritställe för Theresa, så dit gick vi ett par gånger. Godisshoppande (marabou bl.a.) och lunch på Lindahls var också en sak vi gjorde fler gånger. På torsdagen tog vi bussen upp till Stockholm för en dag med sightseeing och lite shopping. Här har ni förresten en av de sämsta guiderna. I alla fall på olika kungar och konstverk i Stockholm, guida genom Stockholm kan jag, men inte olika historiska personer, så jag fick nog lära mig lika mycket som Theresa. Dagen blev perfekt, nästa gång får vi ta Gröna Lund också. 
 
På fredagen blev det en spontantripp till Kolmården, då köpte vi med oss sallad och lunchade i djurparken. Det var lagom mycket folk, vi såg både sälshow, delfinshow, åkte några karuseller och åkte safarilinbanan. Lördagen tillbringade vi i stan med lite shopping, innan det blev filmkväll hemma med god mat. Vi bakade kanelbullar och chokladbollar på söndagen och på måndagen åkte vi in till stan för att köpa det sista Theresa ville ha med sig hem. 
 
Så med andra ord hade vi det riktigt roligt, och jag hoppas vi ses rätt så snart igen.
Min vardag | | Kommentera |
Upp