Midsommarhelg

Min helg den här veckan har varit super. Jag har varit ledig fredag-söndag så jag har verkligen njutit av ledigheten tillsammans med två av mina bästa vänner; Louise och Ellen
 
På midsommarafton ställde jag klockan på 7.15, inte för att jag kom upp förrän 7.45. Åt frukost, tog cykeln till Ica för att handla ingredienser och annat till tårtan. Började att fixa med tårtan, hann göra den halvklar innan det var dags att börja fixa mig i ordning innan Ellen kom och hämtade upp mig för att åka till Söderköping för midsommarfirande och glass. Det blev ett par mysiga men varma timmar i Söderköping. Vi dansade men gjorde nästintill bort oss, men kul hade vi det, haha!
Vi åkte hem och mötte upp Louise vid Mirum för att inhandla middag till kvällen. Kvällen blev helt kanon med god mat, mycket skratt, tårta, godis och skräckfilmer. Jag har verkligen haft en perfekt midsommar i år så tagga redan nästa år! 

Igår (lördag) så tog jag och Ellen en tur med bilen under dagen för att passa på att käka lite innan det var dags att lämna bilen hos Ellens pappa och ta bussen hem till mig igen. Vi spenderade kvällen med att heja på Portugal (de vann efter 116e minuten tror jag). Idag har vi inte gjort mycket alls. Kollat på Johan Falk, Andra Avenyn i eftermiddags tog vi oss en härlig promenad. 
 
Toppenbra helg! (y)
Min vardag | | En kommentar |
Upp