Tisdag 29 mars

Jag har inte varit på jobbet sen förra tisdagen. Förra veckan hade jag onsdag, torsdag och fredag ledig och det var något som jag hade sett fram emot väldigt mycket. Jag började onsdagen att prova att baka Roy Fares Fudge Brownies med flingsalt, vilket blev ett väldigt bra resultat måste jag säga :). På eftermiddagen hade jag planer att träffa en saknad Louise som är hemma från London för tillfället så vi planerade in en lång fikaträff och timmarna gick alldeles för fort med hur mycket prat som helst om NZ -kan inte tiden gå lite fortare...?
 
Och det var i onsdags kväll som jag började känna av min så kallade förkylning. Jag kände hur den kom krypandes och jag bara väntade på att det skulle bli värre, och om det blev värre, ja det kan man lätt säga att det blev.
När jag vaknade på torsdagsmorgonen så var förkylningen igång lite lätt i alla fall med hosta och huvudvärk. Men det skulle inte få förstöra min lediga dag så jag bad Ellen komma över för en filmdag med Beckfilmer för gamla tiders skull. Det blev en mysig dag med både film, skratt, prat och mat med familjen på kvällen.
 
Fredag, lördag och söndag har jag nog aldrig mått så dåligt som jag gjort. Hög feber, hosta, nysningar, tappat rösten, ont i halsen och ont i huvudet. Pang på, allt på samma gång. Och ingen ork till någonting alls. I lördags orkade jag gå upp och vara uppe ca 30 minuter åt gången innan jag var tvungen att gå och lägga mig igen. Så ja, de senaste dagarna (hela påsken) har jag varit så oerhört trött och mått så otroligt dåligt, men äntligen är jag på bättringsvägen och hoppas att jag ska orka med jobbet imorgon.

Min vardag | | Kommentera |
Upp