Måndag 22 juli

I lördags blev äntligen min barndomsdröm uppfylld. Det var dags att se Lejonkungen på bio. Som jag har längtat efter denna film i flera år. Tillsammans med Ellen åkte vi upp till Stockholm i lördags förmiddag. Åkte direkt ut till Solna, och checkade in på hotellet som låg vägg i vägg med Mall of Scandinavia. Vi började dagen därute med lunch på Max, kolla runt i alla butiker och shoppa lite. Sen hem till hotellet för att lämna shoppingen och fräscha upp oss lite inför kvällens upplevelse. Gick tillbaka till Mall of Scandinavia, åt god middag och hann till och med att kolla runt lite till innan det var dags. 
 
Vi köpte lite för mycket snacks till filmen, nervositeten kom allt mer och mer krypandes. Klockan var runt 20.40 när vi begav oss in till den nästan fyllda Imax biografen. 21.00 började filmen och det var den bästa upplevelse på länge. Så välgjord, så bra, så rolig, lika hemsk som orginalversionen, lika mycket tårar och all bra musik var med. Hade inte förväntat mig varken mer eller mindre, jag är så otroligt nöjd med besöket.

Efter att blivit helt tömda på alla känslor så vaknade vi rätt trötta på morgonen. Men då var hotellfrukost på schemat och sen tog vi tåget in till Stockholm city för en dag inne på stan. Ingen mer shopping men desto mer fika och mat. Ett besök på Mr Cake var en självklarhet och så avslutade vi med Wokhouse innan hemfärd. Bästa helgen på länge.
Min vardag | | Kommentera |
Upp