Söndag 26 maj

Morsdag idag! Grattis till alla mammor därute!♥ Jag tillbringar dagen hemma tillsammans med familjen med lite firande med paket och god grillad mat framåt eftermiddagen, mums. 
 
Igår var det äntligen dags för 20-årsfirande på Dollar. Dollarstore fyllde nämligen år igår och det var firande i alla dollarbutiker runtomkring i Sverige. Äben fast det inte var min och mina helgkompisars jobbhelg så jobbade alla igår. En riktigt rolig dag med tävlingar, tårta, godisregn och BENjamin. Massa med kunder men bara roligt. Extremt kul att alla jobbade tillsammans, då man aldrig gör det annars. Ska dock bli skönt att återgå till vardagen på jobbet, utan en massa förberedelser och pynt i butiken. 
 

Veckan som kommer nu har jag lite smått planerat, på tisdag ska jag och Louise fira Ellen som fyllde år förra veckan. Alltid lika kul att träffas en eftermiddag med god mat och bara umgås. Och självklart paket som ska delas ut. På onsdag är det min och Louise bokklubb, vi är snart klara med Afterserien, och det är så tråkigt, men det är bara att försöka hitta någon ny bok att läsa. Sen får vi se vad resten av veckan bjuder på förutom jobb såklart.
Min vardag | | Kommentera |
Upp