Tisdag 23 januari

Hej!
 
Min födelsedagshelg var helt klart bäst. Jag blev väckt av familjen med frukost på sängen och presenter i lördagsmorse. Blev så otroligt glad över vad jag fick -2 ljusstakar från Orrefors, 1 bamseljus från Rituals + shower gel och body cream, musikalbiljetter till Book of Mormon och ett pussel. Jag, mamma och pappa åkte ut till Villa Fridhem för Afternoon Tea, Alice var tvungen att jobba tyvärr. Men så himla gott, och så otroligt mycket desserter. 
 
På kvällen kom Ellen över för en sleepover, vi åt plankstek tillsammans med resten av familjen innan vi avslutade dagen och kvällen med filmer. Av Ellen fick jag en hoodtröja, och en sak man använder när man bakar. I söndags tog vi sovmorgon, åkte hem till Ellen, gjorde pannkakor och till sist gick vi och tränade. 
 
Jag var ledig även igår, så det fick äntligen bli en riktig slappardag. Jag badade, och läste och bakade, hann även måla naglarna innan jag åkte ner till stan för att äta Pinchos med 3 av mina bästa kompisar. En sån galet rolig kväll med det bästa sällskapet och bästa maten. Så avslutningsvis, så har min födelsedagshelg + måndag varit riktigt bra i år! 
 
Min vardag | |
Upp