Tisdag 21 juli

Sommar, sommar sol 
 
Lite åt det hållet åtminstone. Vi är i mitten av sommaren, och det har ändå hunnit bli ett par badtillfällen. Utöver jobb, och bad, så har jag även hunnit träffa Helen ett par gånger, vilket alltid är lika roligt! Har även blivit en dagstur till Gränna med Ellen. Det blev rätt mycket polkagrisshopping, lite bad i vättern och god grekisk mat nere vid hamnen. En riktigt bra söndag. Fler turer ut till Älgsjön har det blivit, både med och utan bad. Älskar att åka ut dit på kvällskvisten, försöka få tag på vår favoritklippa, ha med oss lite matsäck, och sen sitta där ett par timmar och njuta av sommaren. Helt underbart!

Min, Ellens och Louises resa till Afrika i september blir inte av i år tyvärr. Det var väl lite väntat, men ändå tråkigt. Vi kände att vi hellre skjuter fram det, så vi får den upplevelse vi vill ha, än att det inte blir av alls eller att det finns vissa restriktioner. Så vi satsar på Afrika2021 istället!! Något att se fram emot åtminstone.
 
Mina älskade palettisar mår just nu bra! Hoppas de kan fortsätta må bra, eftersom jag bara ökar antalet hela tiden, köpte mig en piedestal till dem som inte får plats i fönstret längre. Det blev bra dock! 
Min vardag | | Kommentera |
Upp