Torsdag 2 februari

Året började bra. Jobbade nyårsafton till klockan 15.20. Kom hem, fixade mig inför kvällen och packade med det om skulle med. Kvällen hos Ellen tillsammans med Helen blev jättelyckad! God trerättersmiddag, bingospel, vanligt spel och massa skratt i vanlig ordning. Avlutade nyår med att se Londons nyårsfirande live på tv. Eftersom vi inte var där själva, så löste det sig ändå. Dagen efter bjöd bara på soffhäng med kebab och nya Beckfilmen. 
För 2 veckor sen fyllde jag år. Mötte upp mamma på stan på förmiddagen, vi lunchade och shoppade lite innan vi åkte hem till resten av familjen och mumsade på tårta. På kvällen gick vi ut och åt på en ny favoritrestaurang i stan -Trattoria Gabriel. Så himla god italiensk mat. Mysigt, litet ställe mitt i stan. På lördagen blev jag firad av Ellen & Helen. Möttes först upp vid Grekiska Grill & Bar (ännu en av mina favoritrestauranger), blev bjuden på jättegod middag och drink. Sen begav vi oss till bion för att se A Man Called Otto, också en födelsedagspresent (blev så bortskämd). Filmen var förvånansvärt bra, för att vara en remake av den svenska versionen som jag verkligen tycker om, så det var kul!
Jag och Ellen avslutade sen kvällen med pepparkakshusdekoration och en film, och ännu (!!) fler presenter ♥. Så glad över den helgen.

Nu vill jag att våren ska komma. Jag har lite saker inplanerade, vilket känns jätteroligt. Sen är det snart dags att fundera på var sommarresan ska gå. Jag har lite tankar och funderingar, så ska bli kul att läsa på lite mer om det. 
Min vardag | | Kommentera |
Upp