Söndag 24 november

Mellan jobb, trötthet och kompisträffar så börjar jag bli löjligt taggad på julen. Idag är det exakt en månad kvar till julafton, och välidigt väldigt snart är det dags att börja julpynta. Jag vill bara komma in i december, så är det sen fullt ös med julstjärna, ljusstake, julgran och allt annat.
 
Igår var det äntligen dags för en dag uppe i Stockholm med mamma. I augusti bokade vi biljetter till musikalen Så som i himmelen. Och igår var äntligen dagen här. Vi åkte upp med tåget redan kl 7.50, när vi kom upp gick vi till Mr Cake -som vanligt. Jag valde varm choklad och min favoritbakelse -key lime pie. Vi gick senare i alla dessa julbutiker som jag ville till, köpte lite nytt julgranspynt från New Port. 15.00 började musikalen på Oscarsteatern, och jag måste säga att det är utan tvekan den bästa svenska musikalen jag sett. Musiken och handligen var verkligen stark, skådespelsrna, vilket var bland annat: Philip Jalmelid, Malena Ernman, Björn Kjellman, Anders Ekborg och Tuva B Larsen gjorde hela musikalen helt fantastiskt. Jag kan verkligen förstå varför den fått så fina recensioner!
Nu väntas en veckas jobb, bio på lördag, julpynta på söndag!! Veckan därefter är det dags för Avicii Tribute Concert med Louise och Johan. Är så galet glad över att vi lyckades få biljetter, tror den kvällen kommer bli magisk. 
Min vardag | | Kommentera |
Upp