London 2023

Då var min första Londonresa för i år avklarad. Vi får se om det blir fler eller inte. 
 
27 april åkte jag och familjen upp till Arlanda för att ta oss till London. Allt gick väldigt enkelt för en gångs skull. Tågen gick som de skulle, incheckningen hade vi gjort hemma, så det var bara väskor som skulle checkas in på flygplatsen, det gick hur bra som helst. Lite folk var det också, så det var inga köer. Flyget gick som planerat och vi kom fram till Gatwick flygplats vid 15-tiden. Allting rullade på perfekt igen, väskorna kom som de skulle, tåget in till London gick fort och vi kunde checka in på hotellet direkt när vi kom fram. Vi gick ner till Covent Garden för att äta på Nandos, tog sen en kvällstripp till Primark innan vi landade på hotellet igen.
Fredagen bjöd först på en tur ut till Camden då varken pappa eller Alice hade varit där. Alltid lika mysigt att gå där bland alla matstånd ocb småbutiker. På eftermiddagen strosade vi omkring lite, stannade och åt på ett italienskt ställe innan vi tog en promenad längs Themsen innan lite godishandling i M&M butiken. På lördagen var vädret helt underbart, +18 grader och strålande solsken. Vi gick till Hyde Park för det är ett måste när vädret är så fint, innan vi åt en tidig middag på Angus Steakhouse. Sen delade vi upp oss, då mamma skulle få sin första del av sin födelsedagspresent från mig och Alice. Så jag tog med mamma till musikalen Frozen medan Alice och pappa gick på en liten shoppingtur. Kvällen blev riktigt lyckad. 
När vi vaknade på söndgen så hade vi egentlgen inte jättemycket tid på oss. Klockan 13.00 skulle vi sitta på våra platser ute på ABBA Arena. Eftersom vi inte var helt säkra på hur vi skulle ta oss dit, så lämnade hotellet redan runt 10.30. Men det gick bra! ABBA konserten var helt magisk och jag rekommenderar alla att gå på den! Jag hade några få tvivel innan det började, men efteråt så fanns de inte alls kvar längre. Helt underbart! Måndagen var vår sista dag i London, så det blev lite av en sista shoppingdag, ännu ett stopp på min favorit Nandos nere vid Towern för att sen äntligen gå och lägga sig. Dock gick brandlarmet 01.30, så bra sömn fick vi inte den natten. Tisdagen var hemresedag, och jag tror alla var nöjda med resan, men var väldigt skönt att komma hem också.
Resor | | Kommentera |
Upp