Söndag 2 april

2 månader har gått sen jag skrev senast, känns som att det blir mer och mer vanligt att jag skriver mer sällan. Men sen dess har jag ändå hunnit med lite. I början av mars åkte hela familjen över till Linköping för en god middag tillsammans, innan jag och mamma gick över till Saab Arena för att se Peter Pan går åt helvete. Den var lite som jag hade tänkt mig, rolig absolut, men nästan för mycket av allt. Men ändå en härlig dag tillsammans med min famij! 
 
En vecka senare var det äntligen dags för den årliga Oscarsnatten. Det här året fick jag sällskap av Helen. En lång men väldigt rolig natt med dryckesspel och massa prat om allt mellan himmel och jord. Inget speciellt hände detta år, så lite halvtråkig gala egentligen, men ändå roligt att alltid sitta uppe dessa 4 timmar tllsammans med vänner som är lika intresserade som jag i filmer.
 
Den här helgen så var det jobbmässa plus fest som gällde. Vi åkte upp till Stockholm igårmorse. Tillsammans med runt 800 personer/kollegor så blev det en rolig dag/kväll med mässa, trerätters middag, underhållning, prisutdelning och fest med 80-talstema. Trötta återvände vi hem imorse och idag har jag bara vilat upp mig inför jobb imorgon. 
Och nu får jag äntligen börja räkna ner inför nästa resa! Om ett par veckor står det nämligen London på schemat. Ingen är väl jätteförvånad vid det här laget, men det ska bli så roligt! 
Min vardag | | Kommentera |
Upp