Fredag 21 maj

Den här veckan har varit hemsk för min del. Allt började natten till förra fredagen. Runt 02.30 på natten vaknade jag av en fruktansvärd smärta i nedre delen av ryggen. Tänkte först om jag hade sovit konstigt, men när jag inte kunde ligga kvar för att smärtan bara förvärrades så förstod jag att något inte riktigt stod rätt till. Ringde då i panik till mina föräldrar, de bad mig ringa 1177 medan pappa var på väg för att hämta mig. Istället för att åka hem till dem, så blev det akuten. Där spenderade jag sen 6 timmar, mellan 03.30-09.30. Det visade sig vara njursten, som jag antog, jag fick inte smärtlindring förrän 06.40, och ett flertal gånger under timmarna innan smärtlindringen bad jag nästan om att få svimma, bara för att slippa smärtan. Jag har aldrig varit med om en sån skarp smärta förut, och jag hoppas att det var första och sista gången jag behövde vara med om detta.
 
Efter mina timmar på akuten så flyttade jag hem till familjen den här veckan, för att kunna ha någon vid mina sida om det behövdes. Och den här veckan har varit frukansvärt jobbig, men nu *pepparpeppar* hoppas jag att det är på väg att bli bättre, jag börjar känna mig en aning bättre åtminstone, och flyttade hem till mig själv igår igen. 
 
Mitt i allt det mörka så släpptes en trailer till en film jag knappt kan vänta på att få se. Dear Evan Hansen är en musikal som jag och Louise åkte till London för att gå på premiären 2019. Nu, i år, rättare sagt i september så kommer filmen med samma namn och samma handling. Älskar totalt, älskar den musikalen, och musiken är helt otrolig. Så jag hoppas att filmen gör musikalen rättvisa.
 

Nu hoppas jag att min helg blir okej, med så lite smärta som möjligt. Är fortfarande sjukskriven från jobbet med tanke på att jag har svårt att ta mig någonstans, men jag har så fina vänner som kommer förbi en sväng ikväll för att se Masked Singer finalen, och imorgon är det Eurovision final, så då kommer Louise
Min vardag | | Kommentera |
Upp