Måndag 9 maj

 Vi börjar närma oss sommaren -äntligen. Jag älskar alla dessa vårtecken, temperaturen som börjat stiga, blommorna, grönskan o det lite irriterande fågelkvittret tidigt på morgonen. Lite över en månad kvar till semester, och jag håller alla tummar och tår att semesterplanerna blir av som de ska. 
Förra vekan blev jag långledig hela 5 dagar vilket var välbehövligt och så skönt. Jag började ledigheten med att fira valborg med Ellen, vi lagade lite god mat, gick ner till brasan i folkparken och sen åkte en varsin kick hem till henne igen. Avslutade kvällen med film, jordgubbar och nutella. I måndags förra veckan fyllde mamma år, så vi provade på Escape Room, vilket inte alls gick särskilt bra, och vi gick därifrån med huvudvärk kändes det som. Åt god mat på Urban Goat, innan jag fick skjuts hem. 
 
I tisdags så var jag faktiskt och tatuerade mig -igen. Blev 2st denna gång, som vanligt är jag väldigt nöjd med dem, en krona på handleden och ett citat vid nyckelbenet. Efteråt mötte jag upp Helen, vi tog en runda på stan innan vi köpte med oss lite mat hem till henne. 
Sista dagen av min lilla ledighet spenderade jag bara hemma med pussel och serier innan Louise kom framåt kvällen. En väldigt bra ledighet med andra ord.
Min vardag | | Kommentera |
Upp