- - 2019 - -

2019 börjar lida mot sitt slut. Året har bjudit på en hel del roliga saker. 
 
Jag började våren med att börja så. Fick för mig att prova att börja så lite olika frukter och grönsaker, vilket gick mer än bra. Så det fortsatte jag med under hela våren och sommaren, favoriterna blev snabbt passionsfrukt och kiwi (som fortfarande lever för övrigt!)
Hela 3 Londonresor har jag hunnit med. I maj åkte jag och Jenny, där jag blev lite av en reseguide och fick visa alla mina favoritplatser. I oktober var det dags för mig och Louise att äntligen få gå på premiären av Dear Evan Hansen, och sen även 2 andra musikaler. Och nu till nyår så åker jag och Ellen för världens bästa nyårsafton i vår favoritstad. 
 
I mitten av juli var mina nerver på topp då det var dags att tatuera mig. Efter 15 minuter så hade jag min älskade Simba på ankeln. Tror verkligen det kommer att bli fler tatueringar i framtiden. Jag, Jenny och Linda åkte tillsammans med Nellie och Isak till Astrid Lindgrens värld i augusti. Nostalgi till 100% och så roligt! 5 december stod jag, Louise och Johan på Friends Arena tillsammans med 58 000 andra personer för att hylla Tim Avicii Bergling, en oförglömlig och känslosam kväll. 
Familj och vänner har som alltid förgyllt mitt år med så mycket skratt och kärlek 
Min vardag | | Kommentera |
Upp