Söndag 14 augusti

3 veckor på jobbet flög verkligen bara förbi, och plötsligt hade jag en vecka semester igen. Började den nya semesterveckan med en helg tillsammans med Ellen, middag ute, glass i Söderköping och ett flertal nostalgifilmer. Hann sen träffa både Helen och Louise innan jag skulle iväg i onsdags. 
 
Jag, tillsammans med mamma, Alice och mammas jobbarkompis Marie tog tåget tidigt på onsdagsmorgonen till Göteborg. Vi gick direkt till hotellet för att lämna väskor, innan vi gick till Mr Cake för en lunchfika. Sen gick vi in mot nordstan och avenyn för lite shopping och till sist en tidig middag vid 14. Gick sen tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för kvällen. Äntligen var det dags för Ed Sheeran på Ullevi. Nu var det exakt 6 veckor sen jag var på Wembley, och det var en annorlunda men nästintill lika bra upplevelse att ha läktarplats som ståplats. Men ståplats nära scen är en helt magisk upplevelse som är svår att förstå om man inte fått göra det. MEN kvällen på Ullevi var såklart ändå helt fantastisk.
 
I fredags blev det en mysig familjekväll, vi valde först att åka ut till Abborreberg för en picknick, innan vi åkte hemåt för en spelkväll på verandan. Träfade sen Louise igår igen, då valde vi att hålla oss inomhus istället för att vara ute i den stekande solen. Idag har jag avslutat semestern på bästa möjliga sätt, jag och Sanni åkte ut till en mysig sjö med fika och paddleboards. Jag hade aldrig testat det innan, men kunde inte ha varit en mysigare och roligare dag. Nästintill 5 timmar spenderade vi ute på sjön med sol, bad och fika 
Den här sommaren har verkligen varit magisk ♥
Min vardag | | Kommentera |
Upp